Όλοι οι Σοφοί και οι «Μεσσίες» της Αρχαιότητας Πέρασαν από την Σχολή του Ερμή του Τρισμέγιστου

Όλοι οι Σοφοί και οι «Μεσσίες» της Αρχαιότητας Πέρασαν από την Σχολή του Ερμή του Τρισμέγιστου

«Ο Πλάτωνας μυήθηκε στα μυστήρια του Ερμή, στην ηλικία των 49 ετών. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα υπόγεια δωμάτια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο. Αφού πέρασε τα προκαταρκτικά τεστ, έγινε δεκτός από έναν ιερέα της πυραμίδας και διδάχτηκε την υψηλότερη εσωτερική διδασκαλία.

Μετά από τρεις μήνες στις αίθουσες της πυραμίδας, και μαθαίνοντας τα μυστικά του Ερμή, ο Πλάτων στάλθηκε από τους ιερείς στον κόσμο για να διδάξει, όπως στάλθηκαν πριν από αυτόν ο Πυθαγόρας και ο Ορφέας. Δηλ. από την σχολή που δημιούργησε ο Ερμής , και κατόπιν καθοδηγήσεως από αυτόν, οι ιερείς μυούσαν στα μυστήρια ανθρώπους εκλεκτούς και τους έστελναν στον κόσμο για να διδάξουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν καλύτερους. Έτσι όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι της αρχαιότητας πέρασαν από την Σχολή του Ερμή.

Σκέψεις δικές μου.

Ξέρουμε ότι πολλοί «μεσσίες» κάνανε τα ίδια πράγματα. Π.χ. ο Κρισνα, ο Βούδας, ο Χριστός κλπ περπάτησαν πάνω στην θάλασσα. Η σκέψη μας πάει ότι ο μύθος πάρθηκε από τον έναν μεσσία και προστέθηκε στον άλλο. Αυτο λέει η λογική .

Όταν όμως δούμε π.χ.τον Απολλώνιο τον Τυανέα και τον Πυθαγόρα, ξέρουμε ότι και οι δυο μπορούσαν να εξαφανιστούν και να βρεθούν σε άλλο μέρος, ή να είναι ταυτόχρονα σε δυο μέρη (διτοπισμός). Για τον Τυανεα ξέρουμε ότι όταν δικάζονταν εξαφανίστηκε και βρέθηκε με μαθητές του, 150 χιλιόμετρα πιο μακρυά. Ξέρουμε επίσης ότι οι «μεσσίες» αναλήφθηκαν.

Ο Τυανεύς ανελήφθη όταν έμπαινε σε έναν Ναό. Αυτά τα γεγονότα και άλλα, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάρθηκαν από τον έναν «μεσσία» και τοποθετήθηκαν στην βιογραφία του άλλου. Αυτά τα πράγματα(του Τυανέα και Πυθαγόρα) έγιναν και στους δυο.

Επομένως λέω ,επειδή όλοι αυτοί οι «μεσσίες» πέρασαν από την ίδια Σχολή, μήπως έμαθαν και κάνανε όλοι αυτά τα υπερφυσικά πράγματα και έτσι στα αλήθεια περπάτησαν στο νερό ο Κρισνα, ο Βούδας, ο Χριστός κλπ; Όλοι οι σοφοί, οι «μεσσίες » από την Σχολή του Ερμή πέρασαν. Από εκεί τα μάθανε. Επομένως όλοι μας μπορούσαμε να γίνουμε «υπεράνθρωποι».

Στην σχολή μάθαιναν βασικά πως να ενεργοποιήσουν την επίφυση και πως να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις που αποκτούσαν από την ενεργοποίηση της. Στην Χρυσή εποχή όλοι οι άνθρωποι είχαν αυτές τις ικανότητες και δεν αρρώσταιναν, ανέστηναν ανθρώπους όπως και ο Τυανεύς και αν θέλανε πεθαίνανε μετά από 1000 χρόνια.

Δηλ. με δυο λόγια ο Ερμής έδειξε τους ανθρώπους πως να καταργήσουν οι άνθρωποι το μπλοκάρισμα της επίφυσης που τους επέβαλαν τα ερπετοειδή. Αυτο το μπλοκάρισμα ισχύει μέχρι σήμερα. Η λύση βρίσκεται στα βιβλία του Ερμή.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πηγή:
Panagiotis Darivas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ