Ουρική Αρθρίτιδα Τέλος με Αυτό το Ισχυρό Ρόφημα

[04/05/2018 - 14:12]

Ουρική Αρθρίτιδα Τέλος με Αυτό το Ισχυρό Ρόφημα

Η ουρική αρθρίτιδα – ή αλλιώς ποδάγρα – είναι μια επώδυνη κατάσταση που μπορεί να συμβεί όταν ο οργανισμός παράγει υπερβολική ποσότητα ουρικού οξέος. Αλλά ευτυχώς υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει.

Τα υψηλά επίπεδα ουρικού οξέος στο σώμα, οδηγούν στην εμφάνιση ουρικής αρθρίτιδας – αλλά όχι άμεσα. Βασικά, τα επίπεδα του ουρικού οξέος θα πρέπει να είναι υψηλά για 20 με 30 χρόνια πριν προκληθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, και αυτός είναι ο λόγος που η ουρική αρθρίτιδα εμφανίζεται συνήθως στους μεσήλικες και στους ηλικιωμένους (1).

Φυσιολογικά, το ουρικό οξύ διηθείται και αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω των ούρων, αφού περάσει από τα νεφρά. Έτσι, όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά, η περίσσεια ουρικού οξέος στο αίμα κρυσταλλοποιείται και συσσωρεύεται στις αρθρώσεις προκαλώντας φλεγμονή και έντονο πόνο (2). Άραγε, υπάρχει μια φυσική θεραπεία για να λύσει το πρόβλημα, όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε;

Εάν αντιμετωπίζετε χρόνια αυτήν την πάθηση και δεν θέλετε να βασίζεστε μόνο στα χάπια και στις φαρμακευτικές αγωγές για το υπόλοιπο της ζωής σας, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Ρόφημα που Καταπολεμά Αποτελεσματικά την Ουρική Αρθρίτιδα

Οι φυσικές θεραπευτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες των παρακάτω συστατικών μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματά, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως μια πολύ καλή φυσική θεραπεία για την ουρική αρθρίτιδα.

Συστατικά:

  • Ένας ανανάς
  • 1-2 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμάς σε σκόνη
  • 2-3 κουταλάκια του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή σε ρίζα τεμάχιο των 2 εκατοστών
  • 1 φλιτζάνι χυμό βύσσινου
  • Προαιρετικά ακατέργαστο μέλι

Διαβάστε επίσης: Το GINGER ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΤΑΙ στις ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Οδηγίες:

  1. Ξεφλουδίστε τον ανανά. Χρησιμοποιήσετε το κεντρικό στέλεχος του ανανά (το τμήμα στο κέντρο του, που συνήθως το πετάτε επειδή είναι σκληρό), καθώς είναι το τμήμα που έχει την υψηλότερη συγκέντρωση βρομελίνης.
  2. Κόψτε τις φέτες του ανανά σε κομμάτια ομοιόμορφα σε μέγεθος και χτυπήστε τα στο μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να γίνουν πουρές.
  3. Ρίχτε το χυμό του βύσσινου και στη συνέχεια, προσθέστε τον κουρκουμά και το τζίντζερ.
  4. Σφραγίστε το σε ένα αεροστεγές γυάλινο βάζο και διατηρήστε το στο ψυγείο για 10 ημέρες. Καταναλώστε από αυτό όσο θέλετε καθημερινά.
  5. Κάθε φορά που πίνετε ένα ποτήρι, μπορείτε να προσθέτετε λίγο μέλι για γεύση, αν θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Κουρκουμάς. Πως πρέπει να καταναλώνεται. Προφυλάξεις

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

share24.gr

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ