Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Πίνετε Μηλόξυδο και Μέλι με Άδειο Στομάχι κάθε Πρωί

Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Πίνετε Μηλόξυδο και Μέλι με Άδειο Στομάχι κάθε Πρωί

Ο συνδυασμός μηλόξυδου με μέλι και νερό συνιστάται για τα άτομα με φλεγμονές, προβλήματα με την πέψη, με πόνους στους μυς, στις αρθρώσεις ή πονόλαιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πίνετε κάθε πρωί με άδειο στομάχι.

Οι χρόνιες ασθένειες μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Σας απορροφούν όλη την ενέργεια και την ευεξία σας, ενώ μπορεί ακόμη να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα υγείας.

Αν ακολουθείτε έναν αγχωτικό,γρήγορο τρόπο ζωής και καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες ανθυγιεινών τροφίμων και ποτών, τότε συνεχίστε το διάβασμα.

Οι ανθυγιεινές συνήθειες μπορεί να κάνουν το σώμα σας όξινο. Τα χαμηλά επίπεδα του pH στο σώμα σας μπορεί να οδηγήσουν σε πολλές ασθένειες, μολύνσεις, φλεγμονές σε έλλειψη ενέργειας και ναυτία.

Ευτυχώς, η κατανάλωση μηλόξυδου με μέλι μπορεί να βοηθήσει στην αλκαλοποίηση του σώματός σας. Αυξάνει τα επίπεδα pH του αίματός σας και τα επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα και έτσι μπορεί να καταπολεμήσει τα μικρόβια και ασθένειες πιο αποτελεσματικά.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί περιβαλλοντικοί, γενετικοί και συναισθηματικοί παράγοντες στους οποίους οφείλονται κάποιες ασθένειες, η διατροφή και ο τρόπος ζωής εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς το σώμα σας αντιδρά σε αυτούς τους παράγοντες.

Γι ‘αυτό το λόγο το ρόφημα αυτό συνιστάται σε άτομα που έχουν φλεγμονές, προβλήματα στην πέψη, πόνους στους μυς, τις αρθρώσεις ή πονόλαιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πίνετε κάθε πρωί με άδειο στομάχι.

Πως Βοηθά το Μηλόξυδο με Μέλι;

Το μηλόξυδο δημιουργείται με τη ζύμωση χυμού μήλου μέχρι να μετατραπεί το φυσικό σάκχαρο που περιέχει σε ξύδι. Όπως ο χυμός μήλου, το μηλόξυδο περιέχει πηκτίνη, βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και βιοτίνη, φολικό οξύ, νικοτινικό οξύ, παντοθενικό οξύ και βιταμίνη C. Περιέχει επίσης μικρές ποσότητες μεταλλικών στοιχείων όπως νάτριο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Το μηλόξιδο μπορεί επίσης να περιέχει σημαντικές ποσότητες οξικού οξέος και κιτρικού οξέος. μέσω WebMD

Οι ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρει το μέλι είναι πασίγνωστα. Περιέχει κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό και ψευδάργυρο. Έχει επίσης βιταμίνες συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νικοτινικό οξύ, βιταμίνη Β6 και παντοθενικό οξύ. Όσο πιο σκούρο και λιγότερο επεξεργασμένα είναι το μέλι, τόσο πιο θρεπτικό είναι. μέσω NationalHealthInstitute

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μόνο από τα οφέλη αυτού του μείγματος:

 • Εξαλείφει τον πόνο στις αρθρώσεις
 • Αντιμετωπίζει την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και την καούρα
 • Βοηθά στην πέψη και στη δυσκοιλιότητα
 • Μειώνει τη χοληστερόλη
 • Μειώνει την αρτηριακή πίεση
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους
 • Ανακουφίζει τον πονόλαιμο
 • Ενισχύει την ενέργεια
 • Εξαλείφει κακή αναπνοή
 • Μειώνει τις φλεγμονές

Πώς να φτιάξετε αυτό το θαυματουργό ρόφημα:

Συστατικά:

 • 1 κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστο μέλι
 • 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μηλόξυδο
 • 1 φλυτζάνι νερό

Οδηγίες:

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι και πιείτε το τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από το πρωινό.

Μη διστάσετε να πιείτε επιπλέον νερό.

Προσοχή: Το μηλόξυδο σε μεγάλες πόσοτητες μπορεί να αλληλεπιδράσει με διουρητικά, καθαρτικά και φάρμακα για τον διαβήτη και για καρδιοπάθειες. Αν παίρνετε τέτοια φάρμακα, συμβουλευείτε τον γιατρό σας, προτού ξεκινήσετε να καταναλώνετε μηλόξυδο καθημερινά.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

hippieteepee.gr

loading...