Πλάσμα με Τεράστια ΠΛΟΚΑΜΙΑ Ξέφυγε από την Περιοχή 51

Πλάσμα με Τεράστια ΠΛΟΚΑΜΙΑ Ξέφυγε από την Περιοχή 51

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες καθώς υποστηρίζεται πως ένα αλλόκοτο πλάσμα ή πείραμα, έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο της κορυφαίας μυστικής βάσης στον κόσμο, στην Περιοχής 51.

Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών στη Νεβάδα έχει συνδεθεί πολλές και από καιρό, τώρα, με θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες υποστηρίζουν ότι σχετίζεται με εξωγήινους και μυστικά πειράματα. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής διαβάθμισης απορρήτου που διατρέχει κάθε γωνιά της περιοχής.

Και τώρα, ενδεχομένως, κάτι φαίνεται να προδίδει ότι κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει εκεί, σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα η dailystar.co.uk, βασισμένα σε εικόνες που εντοπίστηκαν στο Google Earth από έναν ανοιχτομάτη και ανοιχτόμυαλο YouTuber, ο οποίος το πρόσεξε. Ουσιαστικά, αυτό που μας δείχνει, είναι μία τρύπα περίπου τέσσερα μίλια μακριά από την εγκατάσταση και το τι συμβαίνει με αυτήν.

Αυτό, λοιπόν, που υποστηρίζεται, είναι πως πρόκειται για κάποιο είδος τρύπας-εισόδου από την οποία βγαίνει κάτι πολύ παράξενο ή μάλλον καλύτερα προσπαθεί να κρυφτεί κάτι -ένα πλάσμα- που φαίνεται να διαθέτει τεράστια πλοκάμια.

Αλλά πραγματικά θα μπορούσαν οι εικόνες από το Google Earth να δείχνουν κάτι που συνήθως βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας; Αν πραγματικά πρόκειται για κάποιο πείραμα ή έναν εξωγήινο που δραπέτευσε, θα άφηναν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής τέτοιου είδους εικόνες ελεύθερες για να τις δει όλος ο κόσμος; Δυστυχώς, όμως στην εικόνα δεν μπορεί να αποτυπωθεί κάποια κίνηση που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του YouTuber.

Σύμφωνα και με άλλες εκτιμήσεις, θα μπορούσε να είναι κάποιο σύστημα καλωδίωσης που εξέρχονται άναρχα ή οδηγούν σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση.

Ίσως, λοιπόν, αυτό που εντόπισε ο YouTuber θα μπορούσε να είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να γελάσουμε, αλλά επειδή δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση από τους υπεύθυνους της Περιοχής 51, ας το κρατήσουμε με κάποια επιφύλαξη.

Ποιά είναι η γνώμη σας:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το video μπορείτε να δείτε και από την express.co.uk:

diadrastika.com