Υπερδιαστατικές Οντότητες, ίσως, βγαίνουν από τις καταιγίδες και κρύβονται στα δάση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα δάση είναι ο πιο ζωντανός οργανισμός της Γης μας και, μαζί με τις θάλασσες, αποτελούν το μοναδικότερο, ίσως, στοιχείο ότι ο πλανήτης μας είναι μία οντότητα επάνω στην οποία κατοικούμε όλοι εμείς. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις, μάλιστα, εκτός από έμβιο ον, η Γαία είναι και έμψυχη, έχει δηλαδή και ψυχή. Αν και δεν είναι αυτό το ζήτημα του παρόντος άρθρου, ίσως, όλα αυτά να συνδέονται με το κυρίως θέμα που ακολουθεί.

Πριν μερικά χρόνια αναπτύχθηκε μία σκέψη που, εμμέσως πλην σαφώς, υποστηρίζει ότι οι καταιγίδες και οι κεραυνοί, μπορεί να αποτελούν Πύλες μέσα από τις οποίες διέρχονται ξένα διαστημόπλοια τα οποία βγαίνουν κατευθείαν μέσα από τον Ήλιο – ο οποίος είναι επίσης μία μεγαλύτερη Πύλη – ταξιδεύοντας επάνω στο μαγνητικό πεδίο που συνδέει τις δύο πύλες, δηλαδή το ζωοφόρο αστέρι μας και τις ηλεκτρικές εκκενώσεις, γνωστότερες ως καταιγίδες. Λέγεται, λοιπόν, πως μέσω αυτών πυκνώνουν οι αφίξεις ξένων διαστημοπλοίων μέσα από Πύλες που ανοίγουν τα καιρικά φαινόμενα.

Προς αποφυγήν κάθε είδους παρεξηγήσεων, δεν πρόκειται για επιστημονικά αποδεδειγμένα στοιχεία, ούτε τα παραδέχεται κάποια επώνυμη Υπηρεσία ή κάποιος πασίγνωστος οργανισμός. Είναι υποθέσεις που προκύπτουν από διάφορες ενδείξεις, μαρτυρίες μαζί με εικασίες που θίγουν το θέμα και προσπαθούν να δώσουν εξηγήσεις εκεί που οι επιστήμονες δεν μπορούν ή δεν ασχολούνται.

Οι θεωρίες αυτές που βασίζονται στους Massimo Fratini και Nassim Haramein, υποδηλώνουν πως τα εξωγήινα διαστημόπλοια, μπορούν να έρχονται και να εμφανίζονται ακαριαία μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από γήινα τεράστια ραδιοτηλεσκόπια που ψάχνουν μακριά και πέρα από την Γη. Ενδεχομένως να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτά ούτε από τα στρατιωτικά ραντάρ, για τους ίδιους ή για διαφορετικούς λόγους.

Ψάχνοντας το θέμα, εντοπίσαμε ένα video που σχεδόν μας έδειχνε αυτό που μόλις περιγράψαμε: Ένα φωτεινό αντικείμενο που στέκεται στον αέρα, μέσα στη νύχτα, σε ένα σκοτεινό δάσος, κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας. Υποθέσεις πολλές. Όμως, δεν υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για την θέαση, ή ότι πρόκειται επιβεβαιωμένα για κάποιο ελικόπτερο ή άλλο ιπτάμενο όχημα γήινης κατασκευής, ώστε να υποστηρίξει την μία ή την άλλη πλευρά. Άραγε, θα μπορούσε εκείνη η θέαση να ταιριάξει στην υπόθεση ότι το φωτεινό αντικείμενο ήταν ένα ΑΤΙΑ, το οποίο βγήκε κάποια στιγμή μέσα από την καταιγίδα;

Επιπλέον, κατά καιρούς, υπάρχουν αναφορές για οντότητες που κυκλοφορούν μέσα στα δάση, οι οποίες υποδηλώνουν την υπόθεση ότι αυτές αποτελούν ένα προσωρινό φυσικό καταφύγιο ή βάση των υπερδιαστατικών όντων που βγαίνουν μέσα από τις καταιγίδες. Σχετικά, έχει ειπωθεί ότι το Μάτσου Πίτσου είναι βάση Ανδρομέδιων, εξαιτίας ενός βίντεο που έδειχνε μία παράξενη φιγούρα εκεί. Δυστυχώς, κανένα από από αυτά τα videos δε υπάρχουν πια, καθώς “κατέβηκαν” από το YouTube, ή οι λογαριασμοί των καναλιών έκλεισαν. (Διαβάστε επίσης: Γιγαντιαίες Μηχανές Εισχωρούν στη Διάστασή μας. Ποιοι Βρίσκονται στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης;)

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε αναγνώστης, ειδικά οι σκεπτικιστές, το θέμα για το αν υπάρχουν κάποιες υπερδιαστατικές οντότητες να βγαίνουν μέσα από τις καταιγίδες και να κρύβονται στα δάση, είναι παντελώς ανυπόστατο. Είναι, λοιπόν, στο χέρι του καθενός να εκλάβει τα παραπάνω σαν μια πιθανότητα που θα μπορούσε, ίσως, να συμβαίνει, όπως κάποτε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ανέφεραν παρόμοια θέματα, τα οποία δεν ονόμαζαν εξωγήινους και ΑΤΙΑ, αλλά νεράιδες, ξωτικά, πνεύματα του δάσους και άλλα παρόμοια.

Άραγε, αν ισχύουν όλα όσα αναφέρονται παραπάνω, τότε μήπως πραγματικά θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιου είδους όντα που ταξιδεύουν μέσα από τις καταιγίδες ή και μέσα από άλλα καιρικά φαινόμενα; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;

diadrastika / Image by David Mark from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.