Αλλόκοσμα Ουρλιαχτά μέσα στη Νύχτα Αναστατώνουν Ζώα και Ανθρώπους στην Χιλή (video)

[20/06/2018 - 18:38]

Αλλόκοσμα Ουρλιαχτά μέσα στη Νύχτα Αναστατώνουν Ζώα και Ανθρώπους στην Χιλή
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι μία ήσυχη βραδιά στην Χιλή. Όλα είναι ήρεμα και χαλαρά μέσα στην σιγαλιά της νύχτας. Μία όμορφη ώρα. Ξαφνικά, κάτι αρχίζει να ακούγεται. Οι αισθήσεις τεντώνουν, τα αυτιά γίνονται κεραίες, οι τρίχες σηκώνονται, το στομάχι σφίγγει, τα σπλάχνα καρδιοχτυπούν και η αδρεναλίνη είναι έτοιμη να ξεχειλίσει από κάθε φλέβα, από κάθε αιμοφόρο αγγείο… Η απλά σου κόβεται το αίμα…

Ένας απόκοσμος ήχος από το πουθενά που όμως ακούγεται από παντού, τρομάζει ζώα και ανθρώπους. Τα σκυλιά γαβγίζουν με αυτό που συμβαίνει και αντιλαμβάνονται. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει σαν ρόγχος θανάτου.

Το δυνατό μουγκρητό που ακούγεται αλλόκοτα και φέρνει εικόνες στο μυαλό σαν να πρόκειται για ουρλιαχτά πεθαμένων που σηκώθηκαν και αναζητούν έναν τρόπο να αγκαλιάσουν τα πάντα, διαρκεί περίπου δύο λεπτά.

Παρόμοιοι απόκοσμοι και τρομακτικοί ήχοι ακούγονται σχεδόν παντού στον κόσμο και είναι γνωστά περισσότερο ως “Σάλπιγγες της Αποκάλυψης”.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη στην Χιλή είναι κάπως διαφορετικό από όλες τις άλλες περιπτώσεις, καθώς ακούστηκε μέσα στη νύχτα. Και είναι διαφορετικό να ακούς αυτά τα σφυριχτά βογγητά κατά την διάρκεια της ημέρας και τελείως διαφορετικό να διαπερνούν το κορμί σου νυχτιάτικα.

Ίσως, να μην υπάρχει πιο τρομαχτικό πράγμα. Ακόμα και οι ταινίες θρίλερ που φιλοδοξούν να κρατήσουν τον θεατή σε μία ένταση ή να τον τρομάξουν, εδώ, ωχριούν μπροστά το απόκοσμο αυτό φαινόμενο.

Μπείτε στην θέση των κατοίκων και αναλογιστείτε το.

Τι είναι αυτοί οι ήχοι; Κανείς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να επισημάνει – αν και οι θεωρίες κυμαίνονται ανάμεσα στην τριβή των τεκτονικών πλακών, σε διαφορές της ατμοσφαιρικής πίεσης, σε εξωγήινους ή τα εξωγήινα διαστημόπλοιά τους, σε παρεμβολές του HAARP στην ιονόσφαιρα και σε άλλες θεωρίες.

Όμως, τίποτα από όλα αυτά ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει τεκμηριωθεί, επιβεβαιωθεί και εξηγηθεί με κάποιον επιστημονικό τρόπο.

Το μυστήριο με τις “Σάλπιγγες της Αποκάλυψης” ή τα λεγόμενα και “Μουγκρητά της Γης” παραμένει άλυτο και ανεξήγητο.

Ακούστε κι εσείς αυτό που άκουσαν οι κάτοικοι της περιοχής και ένας από αυτούς το κατέγραψε.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε εκεί. Τι νιώθετε μέσα στη νύχτα; Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει;

SOUNDS OF THE APOCALYPSE…SKY TRUMPETS MAKE ANIMALS GO BERSERK IN CHILE JUNE 8 2018!!!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ