Απόπειρα της CABAL να Καταρρίψει το Αεροσκάφος που Μετέφερε τον Τραμπ

Απόπειρα της CABAL να Καταρρίψει το Αεροσκάφος που Μετέφερε τον Τραμπ

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

– Υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ εκτόξευσε πύραυλο κατά του Airforce One, ενώ μετέφερε τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον, όταν αποχώρησε στις 9 Ιουνίου από την διάσκεψη των G7 που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά. Δύο αγνώστου ταυτότητας σκάφη που συνόδευαν το προεδρικό αεροσκάφος, κατέστρεψαν τον πύραυλο στον αέρα πριν πλήξει τον στόχο του..

Τα σκάφη αυτά δεν ήταν εξωγήινα, αλλά σκάφη τύπου TR-3B, που ανήκουν στον γήινο στόλο του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Earth Alliance Space Fleet), ο οποίος διετάχθη από τις Φωτεινές Δυνάμεις να προσεδαφιστεί..

Παρόμοια σκάφη επιδείχθηκαν στον Βορειοκορεάτη ηγέτη όταν οι Κινέζοι τον μετέφεραν στην Κίνα πριν την συνάντηση του με τον Τραμπ. Αφού του εξήγησαν για την μάχη που διεξάγεται εναντίον της Cabal και την συνεργασία που έχουν με τον Τραμπ για τον σκοπό αυτόν, του έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων των σκαφών αυτών, που τέτοια διαθέτουν και οι ΗΠΑ, και τι πρόκειται να συμβεί στην Βόρεια Κορέα αν εξακολουθήσει τις πυρηνικές δοκιμές και συγκρουστεί μαζί τους. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέκρουσε πρύμναν, επέστρεψε στην χώρα του και αφού προέβη σε εκκαθαρίσεις στον στρατό, συνάντησε τον Τραμπ, υπογράφοντας την γνωστή συμφωνία..

Στην Μ. Βρετανία ξεκίνησε μεγάλη εκστρατεία από επιστήμονες και πολιτικούς, για να επιτραπεί η χρήση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. Στον Καναδά η αστυνομία επέδραμε στην έπαυλη γιατρού ο οποίος καλλιεργούσε κάνναβη για την θεραπεία του καρκίνου και τον συνέλαβε. Επενέβη ομάδα Βετεράνων και τον ελευθέρωσε, θέτοντας την έπαυλη υπό την φρούρηση της. Παράλληλα κάλεσαν τους Βετεράνους σε όλη την επικράτεια του Καναδά να μιμηθούν τους Αμερικανούς συναδέλφους τους και να ξεσηκωθούν, παίρνοντας τον νόμο στα χέρια τους..

Ο χρυσός που ανήκε στην νέα Federal Reserve και τον έκλεψε η Cabal στις 11/9/2001, εντοπίστηκε από τα “White Hats” σε κρυψώνα στην Σιγκαπούρη και τον μετέφεραν πίσω στις ΗΠΑ. Ο χρυσός που εμπιστεύτηκε η Κίνα πριν την έναρξη του Β’ΠΠ στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε σε Ελβετική τράπεζα και δόθηκε προθεσμία τελεσίγραφο να της επιστραφεί μέχρι την 1η Ιουλίου 2018..

Χιλιάδες παιδιά που ελευθερώθηκαν από τα διάφορα κυκλώματα παιδόφιλων, μεταφέρθηκαν σε άλλους πλανήτες και υποβάλλονται σε θεραπεία για να απαλλαγούν από τα τραύματα που τους δημιούργησαν οι παιδόφιλοι. Παράλληλα εκπαιδεύονται για να ανέλθουν σε ανώτερα ψυχικά και πνευματικά πεδία. Τα παιδιά αυτά θα μεταφερθούν στη Γη και θα αποτελέσουν το προζύμι της νέας κοινωνίας που προετοιμάζεται για τον πλανήτη..

Μετά την λήξη του Μουντιάλ, αναλαμβάνει δράση ο Πούτιν. Οι Φωτεινές Δυνάμεις τον εξουσιοδότησαν να ξεκαθαρίσει εντελώς τις εστίες της Cabal στην Ουκρανία, στη Συρία, στο Ισραήλ, στην Σ. Αραβία και στο Ιράν. Όλα αυτά συμφωνήθηκαν μεταξύ του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγού Dunford και του αρχηγού του ρωσικού επιτελείου στρατηγού Valery Gerasimov, σε πρόσφατη συνάντηση τους στο Ελσίγκι..

Alex Collier μέσω Nicos Kastanias

Η εικόνα παραπάνω και το video που ακολουθεί είναι από παλαιότερο περιστατικό που δημοσιεύτηκε από το κανάλι FOX 10 στις 19/01/17 και ένα άγνωστο αντικείμενο εμφανίζεται στο 02:55 λεπτό:

HISTORIC MOMENT: Donald Trump Leaves NY, Departs For D.C. Inauguration on Official Government Plane

loading...