Είμαστε Η Γενιά της Συγκομιδής και Πρέπει να το Καταλάβεις Γρήγορα

Είμαστε Η Γενιά της Συγκομιδής και Πρέπει να το Καταλάβεις Γρήγορα

Στο σχολείο μεγαλώσαμε μαθαίνοντας για τους αγώνες και τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για τη Μακεδονία…. κάποιοι Ίσως είχαν φάει και ξυλιές αν Δεν ξέρανε το μάθημα..

Είχαμε τον σταυρό και την πίστη, την προσευχή κάθε πρωί…. την σημαία την ποδιά…. τα εθνόσημα..

Αποφεύγαμε τον π***** και κοινωνικά και σαν μάθημα αποφυγής….

Και ποσα ακόμα που είναι πολλά Να αναλύσω… δεν θα τα μάθουν αύριο τα παιδιά μας…. θα τα μάθουν ανάποδα… Ότι Εμείς αγαπήσαμε αυτα θα το ξεχάσουν… ότι εμείς αποφύγαμε αυτά θα τα αγκαλιάζουν!

Η εποχή της συγκομιδής εχει όλα αυτά τα σημεια, την αλλαγή της ιστορίας… την αλλαγή της κουλτούρας…. ακόμα και την αλλαγή των θεών…. είναι άτυχη η γενιά που ζει στην εποχή της συγκομιδής!

Οι επόμενες γενιές που θα είναι οι γενιές της πάχυνσης από την αρχή, Θα είναι πολύ πιο κοιμισμένοι σε σχέση με την αλήθεια αλλά πολύ πιο χαλαροι και χαρούμενοι…. Μιας και τα νεα κλουβιά και Η στέρηση Ελευθερίας που θα έχουν…. θα τα έχουν μέσα από την γέννησή τους και έτσι Θα μάθουν όπως μαθαίνουν τα καναρίνια αν τους αλλάζεις συνέχεια κλουβι και το μικραίνεις!

Η εποχή της συγκομιδής Έχει συγκεκριμένα ποσοστά απωλειών… και αυτά τα ποσοστά πηγάζουν από τη διαδικασία υπολογισμου σε πόσα πολλά πράγματα αλλάξανε…. και πόσοι δεν πρέπει να θυμούνται!

Αν είμαστε στη Μεγάλη αλλαγή τότε η συγκομιδή θα είναι τεράστια!

Ένας ανύπαρκτος υπέγραψε ένα χαρτί μαζί με έναν άλλον ανύπαρκτο σε μία συμφωνία που την διαπραγματεύτηκε ένας χοντρός ανύπαρκτος… αλλά η ιστορία όσο και χαλκευμένη και αν είναι δεν μπορεί να αλλάξει συγκεκριμένα σημεία που είναι συνήθεια της ανθρωπότητας…. τα εδάφη τα κερδίζεις πάντα με πόλεμο!

Διαβάστε επίσης:
Κατάλαβες Γιατί Καίγονται να Ξεπουλήσουν τη Μακεδονία; ΔΕΝ είναι Αυτό που Νομίζετε

Αυτό που υπογράφηκε σήμερα λοιπόν, πέραν του ότι είναι ένα κωλόχαρτο διότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει η χώρα για την εγκυρότητα του….. Βασικά είναι η προσπάθεια στο μυαλό των ηλιθίων μπαμπουίνων που ακολουθούν εντολές από συγκεκριμένους μάγιστρους…. να αυξήσουμε τα εδάφη μας Με μελλοντικές σκέψεις προσάρτησης….!

Αλλά ξαναλέω για την ιστορία…. μόνο με πόλεμο παίρνεις εδάφη…. Ίσως κάποιος μπαμπουίνος από τους μάγους…. να γνωρίζει ότι έρχονται οι συγκομιδές…. και μέσα εκεί να έπαιξε Το μεγάλο στοίχημα στα εδάφη που τον ενδιαφέρουν!

Η ουσία πάντως όλων αυτών που ζούμε είναι ότι είμαστε η γενιά που ξεκάθαρα μπροστά της αποδομούνται τα πάντα, που ξεκάθαρα μπροστα της ξαναγράφεται ιστορία… και αύριο μία καθηγήτρια θα τραβάει το αυτί ενός μικρού επειδή δεν την γνωρίζει…. Όχι επειδή δεν γνωρίζει την αλήθεια της πληροφορίας… αλλά τη στημένη ιστορία που δημιουργούν λιμοκοντόροι που το χνώτο τους βρωμάει πολύ πείνα…!

Είμαστε η γενιά που θα δούμε νέα πίστη, ένωση με ότι μάθαμε να αποφευγουμε…. και θα δούμε δίπλα μας τους Νέους σπόρους της ζωής να εκπαιδεύονται να λατρεύουν οτι μισήσαμε!

Από τη μεριά της αλήθειας η πιο ευλογημένη γενιά είναι η γενιά της συγκομιδής, από τη μεριά της ψυχής, της αδικίας και του τι θα ζήσει είναι η πιο άτυχη, οι άνθρωποι που ανήκουν στη γενιά της συγκομιδής όμως έχουν μία μοναδική ευκαιρία που καμία άλλη γενιά δεν την έχει!!

Είναι η ευκαιρία να κατανοήσουν, ότι τα πάντα στον πολιτισμό που στηρίζουν, ότι όλο το σύστημα που έχει αφήσει να την ελέγχει. είναι ένα μεγάλο τεράστιο ψέμα….. οι νόμοι είναι δημιουργημένοι για να κρατάνε τα ζώα σε έλεγχο… να μη θυμηθούν ότι παρέδωσαν τις βασικές αρχέγονες ελευθερίες της ζωής για να μπορεί να υπάρξει αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

Τους παραδώσαμε το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού μας και της επιβίωσής μας με μόνο αντάλλαγμα ότι αυτός ο πολιτισμός θα δημιουργήσει τους νόμους και κανόνες αλλά και οφέλη που θα μας συντηρούν σε μία κατάσταση μεγαλύτερης ασφάλειας από την ανασφάλειά μας να παραμέναμε αγέλες!

Είναι ίσως η μοναδική στιγμή που θα κατανοήσει η ανθρωπότητα ότι η ανασφάλεια του ανθρώπινου είδους είναι η μεγάλη αιτία της δημιουργίας αυτού του εκτρώματος που λέγεται σύστημα και πολιτισμός!

Είναι η καταπληκτική στιγμή που θα δούμε ξεκάθαρα τα ελαττώματά μας σαν είδος και ότι ο τεράστιος φόβος που κρύβουμε μέσα μας έχει δημιουργήσει ένα σύστημα σκλαβιάς και φυλακής που στηρίζεται σε στρώματα συμφέροντος ξεχνώντας μία για πάντα την συνείδηση, την κρίση και την ανιδιοτέλεια!

Θα ανακαλύψουμε στην πραγματικότητα ότι όλα όσα αυτός ο πολιτισμός προσδίδει στην τέχνη, στη λογοτεχνία, στο θέατρο, είναι όλα όσα στην πραγματικότητα ποτέ δεν μπορούμε να φτάσουμε…. θα δούμε ξεκάθαρα ότι η μεγαλύτερη επιστημονική φαντασία….. το μεγαλύτερο μύθευμα…. που και ο αισχύλος μπροστά του θα έκλαιγε…. είναι η ιστορία για έναν άνθρωπο υπαρκτό στο σήμερα που θα μπορούσε να είναι άφοβος, ελεύθερος, δίκαιος και ανιδιοτελής! θα μπορούσε δηλαδή να είναι ήρωας….

Διαβάστε επίσης:
Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

Σκεφτείτε Λοιπόν πόσο χρήσιμοι είναι οι ήρωες, στην ιστορία και στη χαλιναγώγηση της μάζας…. σκεφτείτε ότι το Hollywood είναι πολύ μικρό μπροστά στις ιστορίες που γράφει η ίδια ιστορία…. μία ιστορία που και αυτή όπως και οι ταινίες Όταν περνάει η μπογιά των εισιτηρίων…. αλλάζει κατά το δοκούν!

Στη νέα αυτή η ιστορία, μην θελήσετε να γίνεται οι ήρωες που θα χρησιμοποιήσει για να επηρεάζει την αυριανή μάζα….. φροντίστε να γίνετε ήρωες στην προσωπική σας ζωή και ιστορία έτσι ώστε αυτοί που θα σας θυμούνται να σας θυμούνται αληθινά και για πάντα!

Stranger…
katohika.gr

loading...