Έβαλε Κρυφή Κάμερα σε Δαιμονισμένη Κούκλα και ΑΥΤΟ που ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ (video)

[23/06/2018 - 14:30]

Έβαλε Κρυφή Κάμερα σε Δαιμονισμένη Κούκλα
και ΑΥΤΟ που ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Παράξενα και αλλόκοτα πράγματα συμβαίνουν σε ένα κατάστημα  στην Σκωτία το οποίο ασχολείται με μεταπωλήσεις μεταχειρισμένων ειδών.

Προκειμένου, λοιπόν, να δουν τι πραγματικά συνέβαινε, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να βάλει κάμερα, μιας και ισχυρίζεται ότι μία παιδική κούκλα είναι δαιμονισμένη, ότι κινείται μόνη της και ότι της θυμίζει την Annabelle από την γνωστή ταινία…

Επιπλέον, σύμφωνα με την dailystar.co.uk, η γυναίκα του μαγαζιού με είδη από δεύτερο χέρι, που κατέγραψε το παράδοξο συμβάν, ισχυρίζεται ότι όσοι ήρθαν σε επαφή με την κούκλα και την έπιασαν ή την άγγιξαν αργότερα αρρώστησαν.

Ας δούμε τι λέει:

«Αδειάσαμε ένα σπίτι και στα κουτιά που πήραμε, μέσα υπήρχαν μια σειρά από περίεργα κομμάτια αλλά και εκπληκτικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο.

Μία τσάντα ήταν γεμάτη με παλιά παιχνίδια. Άρχισα να την ελέγχω για την ποιότητά τους, ώστε να ξαναπουληθούν. Ανάμεσά τους ήταν και μια παλιά πάνινη μουσική κούκλα η οποία, με μιας, μου θύμισε εκείνη την πραγματική κούκλα στην οποία βασίστηκε η ταινία Annabelle.

Την έβαλα στο πάτωμα με τα χέρια στα γόνατά της και κατέβηκα να πω στους εθελοντές μου τι βρήκα.

Όταν επέστρεψα τα χέρια της ήταν στα πλευρά της και σκέφτηκα ότι ήταν λίγο τρομακτικό. Αποφάσισα να βάλω τα χέρια της ξανά στα γόνατά της και την τράβηξα μια φωτογραφία έτσι ώστε αν άλλαζαν θέση να μπορούσα να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.

Την επόμενη μέρα αποφάσισα να τοποθετήσω το κινητό μου σε ένα σταντ μακριά, και εξασφάλισα την κούκλα σε ένα απέναντι ράφι μακριά από κάθε πιθανή αιτία κίνησης.

Κάθε φορά που έφευγα από την αποθήκη έβαζα το κινητό να καταγράφει. Στο τέλος της ημέρας πάτησα το play και συνέβη αυτό (που βλέπετε).

Προσέξτε το video που ακολουθεί καθώς αρχικά θα δείτε την κούκλα με τα χέρια στα γόνατα, ενώ στην συνέχεια το ένα της χέρι, σιγά-σιγά φεύγει και έρχεται στο πλάι. Ύστερα το κινητό πέφτει.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Αφήστε την στα σχόλια που είναι παρακάτω:

Haunted doll caught on camera

Possessed Doll Filmed Moving At Charity Shop in Fife, Scotland. June 21, 2018

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ