Οι Φωτεινές Δυνάμεις Εξουσιοδοτούν τον Πούτιν να Αναλάβει το Ισραήλ

Οι Φωτεινές Δυνάμεις Εξουσιοδοτούν τον Πούτιν να Αναλάβει το Ισραήλ

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

– Σκυλλοτρώγονται στα ενδότερα της Cabal. Το ευρωπαΪκό κομμάτι διασπάστηκε από το κύριο σώμα που εδρεύει στις ΗΠΑ και προσχώρησε στην ρωσοκινεζική συμμαχία με την ελπίδα να διασωθεί, βλέποντας τις αναπόφευκτες πλανητικές εξελίξεις, με πρωτοστάτες το Βατικανό και το βρετανικό στέμμα. Το αμερικανικό κομμάτι υπόσχεται να πέσουν ηρωϊκά μέχρι ενός!

– Όσον αφορά ένα από τα πιο επικίνδυνα τμήματα της Cabal, αυτό που εδρεύει στην Μ. Ανατολή, η εξουδετέρωση του ανατέθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις στον Πούτιν, ο οποίος θα επιδιώξει και την αποπυρηνικοποίηση του Ισραήλ..

Ο γήινος στόλος των διαφόρων Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (SSP), διατάχτηκε να προσεδαφιστεί στον πλανήτη. Προειδοποιήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στα προγράμματα αυτά, ότι πρόδωσαν την ανθρωπότητα, αφού με πόρους που άντλησαν παράνομα από την ίδια, έδρασαν μυστικά δημιουργώντας αποικίες στο διάστημα και χρησιμοποιούσαν την προηγμένη τεχνολογία που είχαν στην διάθεση τους προς ίδιον όφελος. Οποιαδήποτε απόπειρα απόδρασης θα τιμωρείται παραδειγματικά..

Οι Φωτεινές Δυνάμεις μόλις εξουδετερωθεί η Cabal, θα σταματήσουν κάθε παρέμβαση στον πλανήτη. Θα δοθεί βοήθεια να ανέλθει η ανθρωπότητα, ή τουλάχιστον ένα ποσοστό της, σε ανώτερα επίπεδα φωτός και ακολούθως θα αφεθούν οι άνθρωποι να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματα τους. Όμως, οι τεχνολογίες της ελεύθερης ενέργειας, τεχνολογίες ίασης και άλλες τεχνολογίες που θα κάνουν την ανθρώπινη ζωή ευκολότερη, θα δοθούν σαν δώρο στην ανθρωπότητα, όπως και συμβουλές διοίκησης και διαχείρισης. Οι Φωτεινές Δυνάμεις ευελπιστούν ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες θα απαλλαγούν από τα κόμματα και τις θρησκείες και θα συνενωθούν κάτω από μια σωστή πλανητική διοίκηση για να καταστεί δυνατόν η ανθρωπότητα να γίνει ισότιμο μέλος της Γαλαξιακής κοινωνίας..

Alex Collier μέσω Nicos Kastanias