Ιδού ο λόγος Ένοπλης Διαστημικής Δύναμης Κατόπιν Εντολής Τραμπ

Ιδού ο λόγος Ένοπλης Διαστημικής Δύναμης Κατόπιν Εντολής Τραμπ

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

Το πρόσφατο εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ προς το Υπουργείο Άμυνας και το Πεντάγωνο να συγκροτήσουν έκτο τμήμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την ονομασία Διαστημική Στρατιωτική Δύναμη (όπως αναφέρει η βρετανική independent.co.uk), αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως προβούν αφού προετοιμάσουν τους λαούς τους, στην μεγάλη αποκάλυψη: Ότι υφίσταται εξωγήινη ζωή και ότι οι φωτεινοί εξωγήινοι είναι εδώ δίπλα μας και μας προστατεύουν.

Διαβάστε επίσης:
Τι Κρύβεται στην Διαταγή του Τραμπ για Δημιουργία Space Force Στρατιωτικής Διαστημικής Δύναμης;

Ήδη ο Τραμπ απέσπασε από την Cabal θέτοντας υπό τον έλεγχο του και τα τρία Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα των ΗΠΑ, όπως συμβαίνει με την Ρωσία και την Κίνα, που διαθέτουν από ένα. Τα σκάφη των προγραμμάτων αυτών συνιστούν τώρα τον Διαστημικό Στόλο της Γήινης Συμμαχίας (Earth Alliance Space Fleet).

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ενημέρωση της ανθρωπότητας από τις Μεγάλες Δυνάμεις, όπως τις προέτρεψαν να κάνουν οι Δυνάμεις του Διός:

– “Η επαφή μαζί μας θα είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα στην ιστορία της ανθρωπότητας και θα είναι ένα επιβλητικό και πρωτοφανές θέαμα. Οι κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων όπως εσείς τις αποκαλείτε, έχουν πάρει εντολή όπως ενημερώσουν τους λαούς τους και την ανθρωπότητα για την παρουσία μας στο ηλιακό σας σύστημα.

Καθ’ όλο το 24ωρο υλοποιούμε και κάνουμε ορατά πέραν των 2.000 σκαφών στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον Ήλιο, ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήινα μέσα παρατήρησης, αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους, με σκοπό την εξοικίωση τους με την εικόνα τους και με την παρουσία μας.

Έχουν εκπονηθεί σχέδια για τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της επίσημης εμφάνισης μας και πως θα την παρουσιάσουν οι ιθύνοντες από τα μέσα ενημέρωσης. Ο προγραμματισμός της κρίσιμης στιγμής έχει σχεδιαστεί στην κάθε του λεπτομέρεια, ώστε να μην διασαλευτούν τα αισθήματα ασφαλείας και σιγουριάς της ανθρωπότητας..”

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μηνύματα Ολυμπίων

[Στη φωτογραφία, σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος
της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ]
Nicos Kastanias

loading...