Μικρό Παράξενο “Εξωγήινο” Πλάσμα Καταγράφηκε Ζωντανό σε Βίντεο

[25/06/2018 - 16:32]

Μικρό Παράξενο “Εξωγήινο” Πλάσμα Καταγράφηκε Ζωντανό σε Βίντεο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ζούμε σε έναν παράξενο κόσμο που, όσο κι αν νομίζουμε ότι τον ξέρουμε, τελικά, ολοένα και διαπιστώνουμε πως δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά γι’ αυτόν. Αυτό φαίνεται να διαπιστώνεται για μία ακόμα φορά, με ένα πολύ αλλόκοτο ον που φαίνεται να “προσγειώθηκε” από το πουθενά σε ένα σπίτι στην Φλόριντα.

Ένας κάτοικος στην Φλόριντα των ΗΠΑ βγήκε στη βεράντα του. Τότε πρόσεξε κάτι πολύ περίεργο να κινείται πάνω στο ξύλινο τραπέζι. Άρχισε να το εξετάζει όταν ξαφνικά αυτό αντέδρασε. Σίγουρα, λοιπόν, δεν το κινούσε ένα απαλό αεράκι. Ήταν κάτι το ζωντανό!

Αν και αναστατωμένος από την αλλόκοτη παρουσία μπροστά του, είχε την ψυχραιμία να πάρει το κινητό του και να καταγράψει το παράξενο πλάσμα, ό,τι κι αν ήταν αυτό.

Ο άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όλη του τη ζωή. Σε όσους έδειξε το video, κανείς δεν μπόρεσε να το ταυτοποιήσει με κάποιο  από τα γνωστά πλάσματα του πλανήτης. Δεν θύμιζε τίποτα.

Το παράξενο ον, όπως βλέπετε και εσείς, θυμίζει μικρό κορμό δέντρου, ή έναν μικροσκοπικό πύργο με προεξοχές. Φαίνεται να έχει κεφάλι, στόμα, μάτια και κάτω από τον “κορμό” υπάρχουν πολλά μικρά ποδαράκια τα οποία παραπέμπουν στα πόδια των εντόμων.

Ένα άγνωστο “έντομο” ανακαλύφθηκε, λοιπόν, στις 23 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Τι μπορεί να είναι; Πως βρέθηκε εκεί; Από που έπεσε;

Μπορεί άραγε να είναι ένας μικρούλης εξωγήινος που πήδησε από έναν ιπτάμενο δίσκο που πετούσε στον ουρανό. Αποκλείεται… Εύκολα, όμως, θα το χαρακυηρίζαμε σαν ένα μικρό παράξενο “εξωγήινο” πλάσμα.

Όποιος από εσάς έτυχε να δει κάτι παρόμοιο στην αυλή του είτε στον κήπο του, είτε οπουδήποτε, ή αν έχει γνώση του τι μπορεί να είναι, ας μας αφήσει κι εμάς ένα σχόλιο, παρακάτω.

Δείτε το βίντεο και πως κινείται αυτό το αλλόκοτο πλάσμα:

Bizarre freaky UFO Alien Plant walking?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ