Η Ψυχική Ενέργεια που Εκπέμπουμε όταν Πηγαίνουμε στα Συλλαλητήρια

[26/06/2018 - 19:05]

Η Ψυχική Ενέργεια που Εκπέμπουμε όταν Πηγαίνουμε στα Συλλαλητήρια
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλα είναι ενέργεια. Μία γνωστή χιλιοειπωμένη φράση την οποία, όμως, οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούμε. Τα πάντα είναι ενέργεια και ο ίδιος ο άνθρωπος, επίσης. Εκείνο που πολλοί δεν μπορούμε εύκολα να συνειδητοποιούμε, είναι αυτό το είδος των ενεργειών και πως να τις αξιοποιήσουμε. Ίσως, επειδή, δεν είναι ορατές.

Είναι, όμως, γεγονός πως αναφορικά με τον άνθρωπο, αυτός ο ίδιος είναι και πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που αναδεικνύουμε είναι ότι κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει ένα συγκεκριμένο είδος συχνότητας. Αυτό με την σειρά του εκλαμβάνεται από τρίτους, αλλά και από εμάς τους ίδιους, με έναν τρόπου που ενεργοποιεί και παράλληλα προκαλεί τα σχετικά συναισθήματα.

Με απλά λόγια, αυτές οι συχνότητες επηρεάζουν τον ψυχικό κόσμο των γύρω μας, αλλά και τον δικό μας. Μάλιστα, με τον κατάλληλο συντονισμό μπορούν να προτρέψουν κάποιον να κάνει ή να μην κάνει κάτι.

Φανταστείτε, τώρα, χιλιάδες άτομα να εκπέμπουν ίδιες συχνότητες σκέψεων, προς έναν ποδοσφαιριστή. Έχει αποδειχτεί πειραματικά ότι οι ισχυρότερες δονήσεις σκέψεων, μπορούν να τον ωθήσουν να βάλει γκολ σε μία κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:
Δόνησε τον Κόσμο με την Θετική σου Ενέργεια και Σκέψη

Δείτε, τώρα τι συμβαίνει όταν πηγαίνουμε στα συλλαλητήρια συντονισμένοι και με ένα κοινό σκοπό, όπως το περιγράφει ο Fileas:

ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

Η μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια ….. ανεβάζει το φρόνημα του λαού, παράγει δονήσεις που απορροφούνται από το πλίθος, γεμίζουν ενέργεια οι ”αποθήκες” του οργανισμού των και εξέρχεται η θετική ενέργεια προς την Βάση Δημιουργίας και το μήνυμα μεταδίδεται απαιτώντας την προσοχή των Ουράνιων.

-Χαμογελάνε αρκετοί, άλλα η ουσία είναι ότι η παραγόμενη ενέργεια αγκαλιάζει το πλήθος και ανεβαίνει προς τα επάνω, εάν δεν συμβεί κάτι που να την διαλύσει, όπως οι ανεγκέφαλοι και από τις δυο πλευρές τότε έχουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όταν επιστρέφουμε σπίτια μας, νιώθουμε γεμάτοι μέσα μας και γαλήνιοι.

Όταν συμβούν επεισόδια σκορπά ακαθόριστα και όλοι έχουμε ένα βάρος ένα κενό κούρασης και απογοήτευσης και άπλα λέμε ότι οφείλετε στα γεγονότα.

Διαβάστε επίσης:
Οι Συχνότητες που Παράγεις Είναι το Κλειδί που Σε Ελέγχουν

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ έτσι εσύ Έλληνα που θα βρεθείς σε επόμενα ψάξε τον εαυτό σου και θα δεις για τι μιλάω !!!

Διαβάστε επίσης:
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι Κάνει στο Σώμα μας ο Τρόπος που Γελάμε !!!

Ύστερα από όλο αυτό, όπως, πιθανότατα καταλαβαίνετε, δεν αρκεί απλώς να βρισκόμαστε στα συλλαλητήρια και να φωνάζουμε, όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο διαμαρτυρόμαστε. Σημαντικός στόχος είναι να μπορεί το πλήθος να συντονίζεται σε μία σκέψη, σε ένα όραμα -ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Σκοπός είναι να εκπέμπεται από όλους η ίδια δόνηση.

Πρακτικά, λοιπόν, πρέπει να είναι συντονισμένη η ψυχική ενέργεια που εκπέμπουμε όταν πηγαίνουμε στα συλλαλητήρια

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ