Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας σε ένα Θερινό Ηλιοστάσιο

[21/06/2018 - 17:01]

Τι μας Συμβαίνει στο Σώμα μας σε ένα Θερινό Ηλιοστάσιο

Είμαστε όλοι ένα, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη, έτσι σε κάποιο βαθμό όλοι θα νιώσουμε αυτές τις ενέργειες με διαφορετικούς τρόπους.

Το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι το υψηλότερο σημείο της ενέργειας για το έτος. Λουζόμαστε με την πλήρη δύναμη του Ήλιου και όλα φωτίζονται.

Ο Ήλιος είναι η πηγή από την οποία λαμβάνουμε ενέργεια για τη δύναμης της ζωής μας, είναι η πηγή από την οποία λαμβάνουμε δύναμη και θρέψη. Χωρίς τον Ήλιο, δεν θα υπήρχε ζωή.

Υπό το Θερινό Ηλιοστάσιο, όλοι θα νιώσουμε μια ώθηση δύναμης και μια ώθηση ενέργειας για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας και να εργαστούμε για να δημιουργήσουμε αυτά που επιθυμούμε.

Θα καθοδηγηθούμε να φωτίσουμε τομείς της ζωής μας που έχουν κρυφτεί και θα ενθαρρυνθούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να δούμε όλον τον κόσμο.

Όποιους σπόρους φυτέψαμε κατά τη διάρκεια της Εαρινής Ισημερίας θα ανθίσουν τώρα πλήρως και θα μπορέσουμε να καρπωθούμε τα οφέλη της συγκομιδής μας.

Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος για την εργασία μας στην υλοποίηση, για να ευχαριστήσουμε τον Ήλιο και να επαναφορτίσουμε τη δική μας ζωτική δύναμη.

Ενώ το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι η τέλεια στιγμή για να γιορτάσουμε τον Ήλιο, την πηγή της ζωής, υπάρχει επίσης και μια βαθύτερη γνώση καθώς έρχεται το φθινόπωρο όπου τελικά εμείς, μαζί με τη Μητέρα Γη, θα χρειαστεί να απελευθερώσουμε και να αφεθούμε με στόχο να αναγεννηθούμε.

Αν κοιτάξουμε τη φύση για καθοδήγηση, όλα είναι ζωντανά και δονούνται υπό την ενέργεια του Ήλιου, αλλά αρκετά σύντομα τα φύλλα θα αρχίσουν να μετατρέπονται από πράσινα σε καφέ και θα εισέλθουμε σε ένα νέο σημείο στον κύκλο της ζωής και του θανάτου.

Η ζωή αλλάζει πάντα και τίποτα δεν παραμένει το ίδιο. Ενώ ο χρόνος μας υπό τις ακτίνες του ζεστού Ήλιου είναι όμορφος και φωτεινός, τελικά θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα έχουμε κάνει τη συγκομιδή μας και θα έχουμε εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τότε θα έρθει η στιγμή για να αποσυρθούμε στον εσωτερικό μας κόσμο.

Ακριβώς όπως και οι εποχές, έτσι και εμείς αλλάζουμε πάντα και πάντα ενθαρρυνόμαστε να ακολουθούμε τη ροή της ζωής μας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να τιμήσετε όλα αυτά που είστε, και να θυμάστε ότι το φως θα αναδυθεί και πάλι!

Διαβάστε επίσης:
Θερινό Ηλιοστάσιο: Ανοίγουν οι Πύλες και «Πιάνουν» οι Ευχές

Απόσπασμα από σχετικό άρθρο της Αγγελικής Κρητικού
omorfizoi.gr μέσω Chletsos Vassilis

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ