ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΚΤΙΝΑ εμφανίζεται στον Ήλιο και Τρελαίνει τους Ερευνητές (video)

[01/06/2018 - 10:39]

ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΚΤΙΝΑ εμφανίζεται στον Ήλιο και Τρελαίνει τους Ερευνητές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αρκετές φορές έχουμε δει παράξενα, για τα δικά μας δεδομένα,  πράγματα στο διάστημα, αλλά αυτό, ίσως είναι η πρώτη φορά που το αντικρίζουμε. Όσοι έχουν δει αυτό που αποθανάτισε κανάλι του του YouTube με την ονομασία UFONEARSUN – myunhauzen74 – НЛО возле Солнца, είναι πέρα για πέρα ασύλληπτο.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει να κάνει με μία τεραστίου μήκους ακτίνα που φαίνεται σαν να βγαίνει μέσα από τον Ήλιο ή σαν να εισέρχεται μέσα σε αυτόν, ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση εκείνη όπου η δέσμη περνάει και συνεχίζει από την πίσω πλευρά του.

Το μήκος της ακτίνας αυτής εμφανίζεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και από την ίδια την διάμετρο του Ήλιου, δηλαδή περισσότερο από 1.391.016 χιλιόμετρα.

Υποστηρίζεται επίσης, ότι το πλάτος της ακτίνας είναι περίπου όσο το μέγεθος της Σελήνης, δηλαδή γύρω στα 3,474 χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο της Γης. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε για τι μεγέθη μιλάμε;

Με αυτά τα μεγέθη οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν, καθώς αρκετοί μιλούν για μία ακτίνα τηλεμεταφοράς, μέσα στην οποία χωράνε τεράστια διαστημόπλοια!

Άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για εξαπόλυση δέσμης τύπου λέιζερ, αλλά στον υπερθετικό βαθμό!

Όπως είναι αναμενόμενο οι σκεπτικιστές αμφιβάλουν για όλα αυτά, ενώ από την NASA δεν περιμένουμε κάποια εξήγηση, έστω και σε επιστημονικό επίπεδο.

Δείτε και τα βιντεάκια που ακολουθούν για να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα:

Breaking news! Fixed a Giant Alien beam – transportation of a UFOs from our Sun! May 31, 2018

Δείτε και το επόμενο video από το 2014, όπου διακρίνεται καθαρά ένα παρόμοιο περιστατικό, αλλά όχι αυτού του μεγέθους:

Breaking News! Giant alien ship – UFO Rods orbiting the Sun – May 11, 2014

Δείτε και ένα στο οποίο φαίνεται να γίνεται εξαπόλυση δέσμης όπως βλέπουμε σε συμβάν στις 28/05/2018:

Giant UFO – Cigar-shaped and UFO shoots laser in near-sun space – May 28, 2018

Εσείς τι νομίζετε; Αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ