Το Χυδαιότερο Ψέμα για τον Ιησού που Συνεχίζεται

Το Χυδαιότερο Ψέμα για τον Ιησού που Συνεχίζεται

Όλοι μεγαλώσαμε μαθαίνοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ότι ο ο Ιησούς Χριστός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εβραϊκή θρησκεία και τον θεό των Εβραίων, τον Γιαχβέ.

Μας το έδειξαν σε ταινίες, μας το είπαν στις εκκλησίες, μας το δίδαξαν οι θεολόγοι και ιερείς στα κατηχητικά, έτσι έμεινε στο μυαλό μας και πέρασε στο υποσυνείδητο το δικό μας και των παιδιών μας. Ωστόσο, κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά που μας έμαθαν ;

Το μεγαλύτερο επιχείρημα εκείνων που υποστηρίζουν τη σχέση Χριστού και εβραϊκών κειμένων, είναι οι λεγόμενες προφητείες της έλευσης του Χριστού από τους Εβραίους προφήτες. Όπως μας λένε, οι προφητείες αυτές βρίσκονται στην «Παλαιά διαθήκη», της «Αγίας Γραφής». Πριν ασχοληθούμε όμως με το θέμα αυτό καθ’ αυτό, οφείλουμε να πούμε πρώτα, λίγα λόγια για το τι είναι αυτό, που η εκκλησία ονομάζει «Παλαιά Διαθήκη».

Η «Παλαιά Διαθήκη» είναι ένα σύνολο βιβλίων, που αποτελείται από μερικά από τα κείμενα, που συνέταξαν από πολύ παλαιότερες χαλδαϊκές και βαβυλωνιακές γραφές, κάποιοι γιδοβοσκοί Εβραίοι. Μιλάμε δηλαδή ιστορικά, για κείμενα που οικειοποιήθηκαν οι Εβραίοι από τους Βαβυλώνιους, τα οποία μάλιστα παραποίησαν κιόλας με δικές τους προσθήκες. Σε αυτό το σύνολο-μύθευμα βιβλίων, περιέχεται μια περιγραφή γεγονότων κατά την σύναψη μιας διαθήκης, μιας δηλαδή συμφωνίας, ανάμεσα στον βαβυλωνιακό θεό Γιαχβέ, (ο οποίος όπως φαίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του είναι ο ίδιος ο Σατανάς), και τους οπαδούς του.

Αυτά τα κείμενα, που περιέχουν κατά κοινή ομολογία όλων των μελετητών και ερευνητών ανά τον κόσμο, εκατοντάδες αντιφάσεις, αλλοπρόσαλλα, αντιεπιστημονικά πράγματα και ασυναρτησίες, η Εκκλησία άρχισε με εγκληματικό τρόπο από τον 4ο μ.Χ. αιώνα να τα θεωρεί ιερά και θεόπνευστα. Μάλιστα άνθρωποι που αυτό-ονομάστηκαν φωτισμένοι και που η Εκκλησία για πολιτικούς σκοπούς, τους όρισε αγίους για τις υπηρεσίες τους σε αυτήν, έγραψαν εκατοντάδες σελίδες για το πόσο θεόπνευστα και άγια είναι τα κείμενα αυτά, καταρρίπτοντας κάθε λογική.

Μέσα στα κείμενα αυτά, αν κανείς τα μελετήσει, θα διαπιστώσει πως υπάρχουν στην πραγματικότητα ορισμένες υποσχέσεις -και όχι προφητείες- του Γιαχβέ, δια στόματος 12 εκπροσώπων του, για κάποιον μεσσία που θα στείλει, o οποίος θα έρθει στον κόσμο αυτό, θα πληρεί ορισμένα συγκεκριμένα κριτήρια και θα κάνει συγκεκριμένες ενέργειες.

Κρατήστε κατά νου καθώς διαβάζετε, ότι οι Εβραίοι, τα κείμενά τους και η παράδοσή τους, σύμφωνα με όσα ξεκάθαρα λένε οι ίδιοι, δεν δέχονται την ύπαρξη της Αγίας Τριάδος, του Τριαδικού Θεού. Δεν δέχονται Υιό και Άγιο Πνεύμα. Δέχονται όπως στο Ισλάμ, μονάχα τον ένα Θεό. Τον Γιαχβέ (για τους Εβραίους), Αλλάχ (για τους Μουσουλμάνους). Προσωπεία, που πίσω και από τα δύο κρύβεται ο αρχιαποστάτης και εχθρός των ανθρώπων, Σατανάς-Σαμαέλ. Ο Άρχων του κόσμου της ύλης, σύμφωνα με τον Χριστό.

Ο Χριστός απ’ ότι έχουμε κατά νου, είναι το δεύτερο πρόσωπο του Τριαδικού Δημιουργού, ο Υιός του Θεού, τον οποίο γνώριζαν, όχι οι Εβραίοι, αλλά οι Αρχαίοι Έλληνες σοφοί, όπως διαβάζουμε ξεκάθαρα στα κείμενά τους.

Για παράδειγμα, Ερμής Τρισμέγιστος,(25.000 π.Χ) – Έργο «Ποιμάνδρης» : “Ο φωτεινός Λόγος που δημιουργήθηκε από το Νου, είναι ο γιος του Θεού”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Μεσσίας που έχει υποσχεθεί στους Εβραίους ο Γιαχβέ, θα πρέπει κατά τους ίδιους, τα κείμενά τους και την παράδοσή τους :

1) Να είναι αυστηρά από τη φυλή του Ιούδα και απόγονος του βασιλιά Δαυίδ και του βασιλιά Σολομώντα.

Ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι, πρέπει να κατάγεται από την φυλή του Ιούδα (Γένεσις 49:10) και να είναι απευθείας απόγονος του Δαυίδ και του Σολομώντα (Σαμουήλ Β 7:12-14, Χρονικά 1,22:9-10) Η γενεαλογία δε, περνάει μόνο από πατέρα σε υιό. (Αριθμοί 1:1-18)

Ο Ιησούς, δεν είχε αυτήν την καταγωγή, αφού όπως ξέρουμε δεν είχε βιολογικό πατέρα, από τη φυλή του Ιούδα, απόγονο του Δαυίδ και του Σολομώντα. Γεννήθηκε με παρέμβαση Θεού από μια παρθένο Ελληνίδα γυναίκα εκ της Γαλιλαίας, ονόματι Μαρία, εκ του ομηρικού «μάρα»=θαλασσινή, όπως είχαν προφητεύσει οι Σίβυλλες.
Οπότε το πρώτο κριτήριο, δεδομένου του ότι η γενεαλογία περνά μόνο από πατέρα σε υιό, δεν το πληρεί ο Ιησούς.

2) Να επαναφέρει τους Εβραίους από την εξορία.

Όταν ο Μεσσίας κυβερνήσει ως βασιλιάς του Ισραήλ, οι Εβραίοι θα επιστρέψουν από την εξορία στο Ισραήλ, την πατρίδα τους. (βλέπε: Δευτερονόμιο 30:3, Ησαΐας 11:11-12, Ιερεμίας 30:3, 32:37, Ιεζεκιήλ 11:17, 36:24)

Ο Ιησούς όχι μόνο δεν έκανε κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα επέπληττε συνεχώς τους Φαρισαίους νομοδιδασκάλους που ακολουθούσαν τον νόμο του Γιαχβέ (μωσαϊκό), λέγοντας τους μάλιστα, πως είναι εκ του πατρός του Διαβόλου( Κατά Ιωάννην 8,44) επομένως δεν πληρεί ούτε αυτό το κριτήριο του Μεσσία των Εβραίων.

3) Να ξαναχτίσει τον ιερό ναό (του Σολομώντα).

Κατά τις μέρες του Μεσσία ο Ναός στην Ιερουσαλήμ θα ξαναχτιστεί (βλέπε: Ησαΐας 2:2-3, 56:6-7 , 60:7, 66:20, Ιεζεκιήλ 37:26-27, Μαλαχίας 3:4, Ζαχαρίας 14:20-21)

Την εποχή του Ιησού, ο ναός ήταν ακόμη στη θέση του. Καταστράφηκε το 70 μ.Χ από τους Ρωμαίους και από τότε δεν έχει ξαναχτιστεί.

4) Να φέρει παγκόσμια ειρήνη.

Τις ημέρες του Μεσσία, θα υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και κάθε πόλεμος θα τελειώσει (βλέπε Μιχαίας 4:1-4, Ωσηέ 2:20, Ησαϊας 2:1-4, 60:18). Οι Εβραίοι θα πάρουν όλο τον πλούτο και το χρυσάφι και όλα τα καλά αγαθά του κόσμου αυτού. Όλοι οι άλλοι λαοί θα γίνουν δούλοι τους.

Ο Ιησούς δεν έφερε καμία παγκόσμια ειρήνη, ούτε υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, ούτε είπε ότι θα κυβερνήσει ποτέ τον κόσμο αυτό. Μάλιστα είπε, δεν ήρθα να φέρω ειρήνη, αλλά μάχαιρα (Ματθ. 10,34).

Ούτε βεβαίως υποσχέθηκε χρυσάφι σε κανέναν. Ξεκάθαρα είπε, πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, ανήκει στο Γιαχβέ-Διάβολο και μας κάλεσε να τον απαρνηθούμε για να γυρίσουμε στον δικό Του κόσμο, που κάποτε ζούσαμε. Αυτός που υπόσχεται τα καλούδια του κόσμου της ύλης, είναι ο Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και οι εκπρόσωποί του.

Είπε ο Χριστός :

Κατα Ιωάννην 18,36 ἀπεκρίθη Ἰησοῦς· ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου

Ξεκάθαρο.

5) Να εδραιώσει υπακοή της Τορά (Νόμος) απ’ όλους τους Ιουδαίους, ενώ ταυτόχρονα να μην καταργήσει ούτε ένα στίχο από το νόμο του Γιαχβέ.
Σύμφωνα με τα εβραϊκά κείμενα και την παράδοσή των Εβραίων,ο Μεσσίας του Γιαχβέ θα κυβερνήσει ως βασιλιάς τον κόσμο, όταν οι Εβραίοι θα υπακούν τις εντολές του Γιαχβέ που αναγράφονται στην Τορά. Πλην τούτου, αυστηρώς, τίποτε απ’ όσα αναγράφονται στο νόμο του Γιαχβέ δεν θα καταρρίψει. ( Βλέπε Ιεζεκιήλ 37:24, Δευτερονόμιο 30:8,10, Ιερεμίας 31:32, Ιεζεκήλ 11:19-20, 36:26-27)

Ο Ιησούς ποτέ δεν κυβέρνησε ως βασιλιάς, ούτε υποχρέωσε τους Εβραίους, ή κάποιον άλλο, να υπακούν την Τορά του Γιαχβέ που περιέχει τον μωσαϊκό νόμο. Αντίθετα καταδίκασε ξεκάθαρα τον μωσαϊκό νόμο με κάθε τρόπο. (Βλέπε την επί του όρους ομιλία, έκανε θαύματα το Σάββατο, είπε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, αντί να λιθοβολήσει εκείνος πρώτος την μοιχαλίδα, όπως όριζε ο μωσαϊκός νόμος του Γιαχβέ κτλ).

Επομένως ο Χριστός δεν πληρεί ούτε μία από τις 5 (τουλάχιστον) προϋποθέσεις, που θα πρέπει να πληρεί ο Μεσσίας των Εβραίων. Οι Εβραίοι δε, είναι ξεκάθαροι, πως πρέπει όλες οι προϋποθέσεις να πληρούνται από εκείνον που θα είναι ο Μεσσίας, αλλιώς πολύ απλά, δεν θα είναι.

Αν λοιπόν αυτές οι υποσχέσεις του Γιαχβέ αναφέρονται σε κάποιον που πράγματι θα έρθει, τότε ποιος θα είναι αυτός, αφού με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε, ότι δεν είναι ο Ιησούς. Ο Γιαχβέ των Εβραίων είναι ο Σατανάς που υπόσχεται να δώσει όλα τα καλά του κόσμου αυτού στους δικούς του, στον λαό του τους Εβραίους, και όλοι οι άλλοι λαοί να είναι δούλοι τους. Επομένως όλοι οι Εβραίοι που μίλησαν για τον ερχομό του Μεσσία, δεν ανήγγειλαν παρά τον ερχομό του λεγόμενου Αντιχρίστου.

Οι μασόνοι εγκάθετοι αντίχριστοι ιεράρχες, αφού όρισαν τον 4ο μ.Χ. αιώνα τα εβραϊκά αυτά κείμενα ως ιερά στη θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού που κατασκεύασαν, παραποίησαν τα ευαγγέλια και τις επιστολές των αποστόλων με σκοπό να φαίνεται ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας που έστειλε ο Γιαχβέ. Όσοι από το ιερατικό σώμα συνεχίζουν συνειδητά ή ασυνείδητα να διαιωνίζουν αυτά τα ψέματα, δέχονται πως οι υποσχέσεις του Γιαχβέ, εκπληρώθηκαν στο πρόσωπο του Χριστού, τη στιγμή που οι ίδιοι οι Εβραίοι που ξέρουν τι λένε τα κείμενά τους -εννοείται καλύτερα από όλους- Τον απέρριψαν.

Τα εβραϊκά μάλιστα κείμενα, συνδέονται άρρηκτα με την εβραϊκή παράδοση, ώς εκ τούτου, σε πολλά σημεία, όπως για παράδειγμα στο κεφάλαιο 53 του Ησαΐα, ο ίδιος ο λαός του Ισραήλ, προσωποποιείται, με ποιητικό θα λέγαμε τρόπο, μέσα στα κείμενα αυτά. Αυτές τις προσωποποιήσεις, μαζί με παρερμηνείες και παραφράσεις των εβραϊκών κειμένων, τις χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν οι Εβραιοχριστιανοί ιεράρχες, για να πουν με το «έτσι θέλω» πως κάποια σημεία τους μιλούν για τον Χριστό, ενώ όπως ήδη προείπαμε, οι Εβραίοι δεν δέχονται Τριαδικό Θεό. Δεν δέχονται ούτε Υιό, ούτε Άγιο Πνεύμα. Μην ξεχνούμε, ότι απέρριψαν και σταύρωσαν τον Χριστό που συνεχώς έλεγε, ότι ήρθε σταλμένος από τον Πατέρα Θεό, γιατί ήξεραν μόνο τον Γιαχβέ Σατανά.

Εβραϊκότεροι των Εβραίων λοιπόν οι (εβραίο)χριστιανοί ιεράρχες και φυσικά άσχετοι, όπως δυστυχώς και αυτοί που τυφλά τους πιστεύουν, αφού δεν έχουν διαβάσει ποτέ τα κείμενα που δέχονται ως ιερά. Όταν κάποιος δεν διαβάζει ο ίδιος τις γραφές, τότε τρώει παραμύθι από τους δήθεν φωτισμένους, για το τι δήθεν λένε οι γραφές. Έτσι οδηγείται στην λεγόμενη πλάνη, αφού δεν έχει τη Γνώση της Αλήθειας.

Γι’ αυτό και ο Χριστός μας είπε «Ερευνάτε τας γραφάς και γνώσεσθε την Αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς», και όχι «να δέχεστε ότι σας λένε τα ιερατεία πως είναι η αλήθεια σαν άβουλα όντα.

Τίθεται λοιπόν το θέμα:

Πως η Εκκλησία, με όλο της το ιερατικό σώμα, διδάσκει ότι οι υποσχέσεις του Γιαχβέ εκπληρώθηκαν στο πρόσωπο του Χριστού, τη στιγμή που ο Χριστός δεν έκανε τίποτα απ’ όσα λένε οι εβραϊκές γραφές ότι θα κάνει ο Μεσσίας, ενώ και οι ίδιοι οι Εβραίοι που γνωρίζουν τι λένε τα κείμενα τους, Τον αρνούνται;

Φυσικά οι Εβραιοχριστιανοί, που θέλουν να κάνουν το μαύρο άσπρο, την απάντηση την έχουν έτοιμη από τον 4ο αιώνα, που έγινε η μεγάλη διαστρέβλωση της Χριστιανικής πίστης. Η απάντηση που δίνουν είναι πως θα τα κάνει…όταν ξανάρθει», λέγοντας οικτρά ψέματα, αφού ο Χριστός είπε ξεκάθαρα, πως θα έρθει μόνο για την τελική Κρίση και όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου, τότε ο κόσμος αυτός, ο ψεύτικος, θα έχει πάψει να υπάρχει.

Δυστυχώς, ανέκαθεν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούσε και συνεχίζει να ακολουθεί πιστά, τα λόγια των ιερατείων, ως υπάκουα άβουλα πρόβατα, μη γνωρίζοντας ή μη θέλοντας να δεχτεί ότι οδηγείται κατευθείαν στη σφαγή.

Από αυτή την προβατίλα και την ηλιθιότητα ήρθε να μας ελευθερώσει ο Χριστός, δείχνοντάς μας το πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί στην Ελευθερία, έξω από τον κόσμο του Γιαχβέ.

Περιείχε πληροφορίες από το έργο «Το Μαύρο Βυζάντιο». (Δ. Λιακόπουλος)
ΕΛ Ηunter 888
el.gr