Βγήκε Γuμvή στους Δρόμους και ΔΕΝ το Κατάλαβε Κανείς (video)

Βγήκε Γuμvή στους Δρόμους και ΔΕΝ το Κατάλαβε Κανείς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δύο δίδυμες βγήκαν και περπάτησαν γύρω από τη λεωφόρο Hollywood Boulevard και παρόλο που αυτό δεν φαίνεται να είναι υπερβολικό, συμβαίνει κάτι που δεν ακούγεται καθόλου φυσιολογικό. Η μία από τις δύο κοπέλες είναι εντελώς γυμνή. Και όταν το λέμε αυτό, το εννοούμε.

Το μόνο που φοράει είναι ένα λεπτό και απειροελάχιστο βρακάκι καθώς και μία επικάλυψη για τις θηλές. Όλο το υπόλοιπο κορμί είναι παντελώς γυμνό, ενώ αυτό που φαίνεται για παράδειγμα σαν ένα τζιν παντελόνι δεν είναι παρά βαφή σώματος!

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk  Όλο αυτό ξεκίνησε ως μέρος ενός κοινωνικού πειράματος για να βρεθεί εάν οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν την  διαφορά και να την εντοπίσουν.

Η ζωγράφος σώματος Jen Seidel, 49 ετών, από τη Βαλτιμόρη της Μέριλαντ και η κόρη της Kennedy Walsh, ηλικίας 18 ετών, συνεργάστηκαν με τις δύο δίδυμες αδελφές Hannah και Leah Stacey, 25 ετών, για να δουν αν οι άνθρωποι θα μπορούσαν να διακρίνουν ποια από τις δύο ήταν πλήρως ντυμένη με κανονικά ρούχα και ποια δεν ήταν.

Βγήκε Γυμνή στους Δρόμους και ΔΕΝ το Κατάλαβε Κανείς !!! (video)

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην βόλτα των δύο κοριτσιών, όχι μόνο δεν είδαν την διαφορά, αλλά ούτε που την πήραν είδηση. Κάποιοι άλλοι, κάτι ψι λιάστηκαν αλλά δεν κατάλαβαν και πολλά. Μία αμηχανία επικράτησε σε μερικούς τρίτους.

Το βίντεο των οκτώ λεπτών που ακολουθεί παρακάτω ξεκινάει με τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των κοριτσιών, ενώ δείχνει και όλη την διαδικασία της ζωγραφικής των Jen και Kennedy Hannah στο σώμα της Leah.

Βγήκε Γυμνή στους Δρόμους και ΔΕΝ το Κατάλαβε Κανείς !!! (video)

Αφού τελειώσει η ζωγραφική είναι βέβαιο πως ούτε και εσείς οι ίδιοι θα μπορείτε να ξεχωρίσετε αν πρόκειται για μπογιά ή για ρούχα στο σώμα της

Αφού τα δύο κορίτσια κάνουν την βόλτα τους και αποκαλύπτουν σιγά-σιγά τι συμβαίνει με το σώμα της μίας, το βίντεο γίνεται αρκετά διασκεδαστικό, ως προς τις αντιδράσεις των ανθρώπων, σχετικά με αυτό που τους βάζουν στην διαδικασία να διαπιστώσουν και να επιβεβαιώσουν.

Πολλοί, δεν πιστεύουν ότι η μία κοπέλα είναι εντελώς γυμνή, ενώ άλλοι φαίνεται να σοκάρονται μόλις συνειδητοποιούν την αλήθεια: ότι ουσιαστικά έχουν μπροστά τους μία ολόγυμνη γυναίκα.

Βγήκε Γυμνή στους Δρόμους και ΔΕΝ το Κατάλαβε Κανείς !!! (video)

Δείτε το video:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Twins Body Paint PRANK | Can You Tell The Difference?

diadrastika.com

loading...