Αιθερικά όντα έσωσαν τη ζωή μιας γυναίκας

Αιθερικά όντα έσωσαν τη ζωή μιας γυναίκας

Η 36χρονη Αιγύπτια Νάσρα Αμπντουλάχ Ελ Καμύ υπέφερε από συνεχείς αιμορραγίες. Εισήλθε, λοιπόν, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξάνδρειας, ώστε να θεραπευθεί, αλλά δίχως κανένα αποτέλεσμα.

Αφού πέρασαν λίγες μέρες και εξακολουθούσε να νιώθει αδυναμία, αλλά και να αιμορραγεί, πήγε να μείνει στο σπίτι της αδερφής της, για να τη φροντίζει.

Τη νύχτα, οι δύο γυναίκες κοιμούνταν σε διπλανά δωμάτια. Θα ήταν περίπου τρεις τα ξημερώματα, όταν η αδελφή της άκουσε τη Νάσρα να βογγάει δυνατά και να τη φωνάζει να πάει κοντά της.

Τη βρήκε πάνω στο τραπέζι του φαγητού. Το πρόσωπο και το σώμα της ήταν καλυμμένα από αίματα. Η κοιλιά της είχε ανοιχτεί και ξανακλειστεί επιμελώς, σύμφωνα με τις χειρουργικές μεθόδους.

Όπως δήλωσε κατόπιν η Νάσρα, τρεις ιατροί και μία νοσοκόμα τη χειρούργησαν και της αφαίρεσαν ένα μικρό καρφί από την κοιλιά της. Το καρφί, μάλιστα, βρέθηκε δίπλα της, πάνω στο τραπέζι.

Η Νάσρα είπε ακόμη ότι οι ιατροί και η νοσοκόμα είχαν κατέλθει από την οροφή, τη χειρούργησαν και εξαφανίστηκαν, σαν να ήταν καπνός. Μα, το πλέον παράδοξο ήταν ότι μετά το ανεξήγητο συμβάν, ο πόνος και η αιμορραγία σταμάτησαν δια παντός.

Ποιος χειρούργησε τη γυναίκα, τελικά; Η ίδια πίστευε ακραδάντως ότι τα πνεύματα ήταν αυτά που προσέτρεξαν να τη γιατρέψουν!

Αιθερικά Όντα Έσωσαν τη Ζωή μιας Γυναίκας
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 21/05/1970

strangepress.gr