Ανακοίνωση των Πλειάδων για την Ιερή Ένωση

Ανακοίνωση των Πλειάδων για την Ιερή Ένωση

Αυτό είναι το τελευταίο από τα άρθρα “κοινωνικής δυναμικής”, τα οποία οι Πλειάδειοι ζήτησαν να κοινοποιηθούν ως μέρος της προετοιμασίας για τη διαδικασία της Ανάληψης.

Η ΙΕΡΗ ΕΝΩΣΗ

Η Ιερή Ένωση είναι η συγχώνευση πνευματικών, ψυχικών, συναισθηματικών, αιθερικών, πλασματικών και φυσικών σωμάτων διδύμων ψυχών: eyeofthepsychic.com

Η συγχώνευση αυτή δημιουργεί μια στιγμή μηδενικής διάρκειας όταν το Veil είναι διάτρητο η οποία όταν επεκταθεί, αποτελεί το κλειδί της σωματικής αθανασίας ή ακόμα και της Ανάληψης.

Από την εποχή της πτώσης της Ατλαντίδας οι ιέρειες της Αστάρας διατηρούσαν τα μυστήρια της Ιερής Ένωσης στην επιφάνεια του πλανήτη: isigacagri2015 και isigacagri2015

Και μέσα στο υπόγειο δίκτυο της Agartha: http://isigacagri2015

Αργότερα, μετά την Ατλαντίδα, η Ιερή Ένωση μεταξύ του βασιλιά και της πρωθιέρειας δημιουργούσε συντονισμένα κύματα αρμονίας σε ολόκληρη τη χώρα στην οποία βασίλευε.

Οι υψηλές ιέρειες της θεάς μπορούσαν επίσης να θεραπεύουν τα πολεμικά τραύματα των ανδρών: https://anaiyasophia.com

ή να θεραπεύουν και τις γυναίκες: https://awakeningwomen.com

Καθώς πλησιάζουμε τη στιγμή της έναρξης του Γεγονότος, μερικές από τις πιο αφυπνισμένες ιέρειες θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν την ενέργεια της Ιερής Ένωσης για να θεραπεύουν άλλους και να διοχετεύσουν τις θεϊκές ενέργειες στο πλέγμα του πλανητικού Φωτός.

Εδώ και περισσότερα από 5000 χρόνια που εισέβαλαν οι Kurgan Άρχοντες στην Γη, χρησιμοποιούν αιθέρια και πλασματική τεχνολογία για να διαταράζουν την Ιερή Ένωση. Αυτές οι διαταράξεις αποτελούν και τη κύρια πηγή των δραματικών καταστάσεων που συμβαίνουν ανάμεσα σε σχέσεις αγάπης.

Στη συνέχεια συλλέγουν την αρνητική ψυχική ενέργεια που παράγεται από αυτές τις διαταραχές και τη διοχετεύουν στη δίνη της Hassuna-Samarra (στη Συρία), της οποίας την ενέργεια καταστέλλουν για χιλιετίες, δημιουργώντας εστίες πολεμικών συγκρούσεων στην περιοχή. stillnessinthestorm.com

Ο πρώτος τρόπος είναι να δημιουργούν διαταραχές στις υφιστάμενες σχέσεις μεταξύ διδύμων ψυχών: bibliotecapleyades.net

Η δεύτερη μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι να αφαιρούν τον έναν από την σχέση, δημιουργώντας μεγάλο συναισθηματικό πόνο στον άλλο: soulmatelove.net

Ο τρίτος τρόπος είναι να προκαλούν την κτητικότητα ανάμεσα στις σχέσεις δημιουργώντας άσχημα δράματα.

Ο τέταρτος τρόπος είναι να χρησιμοποιούν απομονωτικά κλιμακωτά πεδία για να αποσυνδέουν τον έναν από τον άλλο.

Ο πέμπτος τρόπος είναι να δημιουργούν σωματικά παθητικές γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να προσεγγίσουν φυσικά έναν άνδρα και ο έκτος τρόπος να δημιουργούν συναισθηματικά παθητικούς άνδρες που συμπεριφέρονται ανάλογα όπως και οι παθητικές γυναίκες..

Ο έβδομος τρόπος είναι να προκαλούν τη φαντασία των διδύμων ψυχών όταν προβάλλεται στον έναν μια ιδεατή εικόνα του άλλου.

Και όταν όλα αυτά δεν φέρνουν αποτελέσματα, τότε δεν διστάζουν να σκοτώνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα:

Ανεξάρτητα από όλες τις προσπάθειες αποσυντονισμού των διδύμων ψυχών, το Φως που ρίχνει ο Στόλος των Πλειάδειων κλείνει τις ρωγμές αυτές στηρίζοντας την Ιερή Ένωση με τη δύναμη της πνευματικής αγάπης.

Έχω λάβει έγκριση για να κυκλοφορήσω κάποιες διαβαθμισμένες πληροφορίες λίγο μετά την 13η Ιουλίου 2018.

Νίκη του Φωτός!

Δημοσιεύτηκε από τον Cobra στις 2:53 μ.μ. χθες, 8 Ιουλίου 2018
Πηγή: 2012portal μέσω Nicos Kastanias

loading...