Απλώνει Μέλι στο Πρόσωπό της και Βάζει τα Γυαλιά σε Όλα τα Χημικά Καθαριστικά!

Απλώνει Μέλι στο Πρόσωπό της και Βάζει τα Γυαλιά σε Όλα τα Χημικά Καθαριστικά!

Κάθε μέρα, γυναίκες (και άνδρες) σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθαριστικά προσώπου για να καθαρίσουν το δέρμα τους. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την υγιεινή που όλοι πρέπει να κάνουν, αλλά είναι τα εμπορικά καθαριστικά η καλύτερη επιλογή;

Δυστυχώς, πολλά καθαριστικά προσώπου περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό,όπως parabens, συνθετικά χρώματα, αρώματα, φθαλικά, triclosan, λαυρυλοθειικό νάτριο, φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, και προπυλενογλυκόλη.

Πολλές από αυτές τις χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, διαταραχή ορμονών, ή ακόμη και καρκίνο.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει. Αυτές περιλαμβάνουν τη σόδα , την κουρκούμη και το ακατέργαστο μέλι!

Διαβάστε παρακάτω πως το ακατέργαστο μέλι λειτουργεί για τον καθαρισμό του προσώπου, ενυδατώνει το δέρμα και βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής!

Αντιμικροβιακή δράση – Καταπολεμά τα βακτήρια που βρίσκονται στο δέρμα.

Ενυδατική δράση – Το μέλι είναι ένα φυσικό ενυδατικό που βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία ακόμη και μετά το ξέβγαλμα του.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά – Το ακατέργαστο μέλι είναι γεμάτο από πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, ένζυμα, μεταλλικά στοιχεία και προβιοτικά που εισχωρούν μέσα στο δέρμα και το διατηρούν υγιές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ακατέργαστο μέλι ως Face Scrub!

Τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και μακριά από το πρόσωπό σας και βρέξτε το πρόσωπο σας με λίγο νερό.

Πάρτε μέλι με ένα κουτάλι και τρίψτε το στο πρόσωπό σας με τα χέρια σας.

Αφήστε το για περίπου 5 έως 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε!

Το μέλι λειτουργεί για όλους τους τύπους δέρματος. Ωστόσο, αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μέλι στο δέρμα σας ξανά, να το δοκιμάσετε πρώτα. Αν και πολύ σπάνια, μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε ορισμένα συστατικά που βρίσκονται στο ακατέργαστο μέλι .

Δείτε και το σχετικό video:

Honey Face Wash for Acne + Demo

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/wEI_iPEfLNk

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Πηγή: daddy-cool.gr μέσω amfipolinews

loading...