Βγήκε από το Σπίτι να Πάρει Αέρα και ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ: Έμοιαζε Οφιοειδές με Μάτια και Στόμα (video)

[03/07/2018 - 08:28]

Βγήκε από το Σπίτι να Πάρει Αέρα και ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ
Έμοιαζε Οφιοειδές με Μάτια και Στόμα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βγήκε από το σπίτι του στην Φλόριδα να πάρει λίγο αέρα όταν αντίκρισε αυτό το περίεργο συμβάν.

Σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικό και βεβαιότατα μπορούσε να ταρακουνήσει σύγκορμο τον καθένα που θα το έβλεπε ζωντανά να συμβαίνει μπροστά του.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα που είχε την ψυχραιμία να το καταγράψει, το περιστατικό συνέβη στο 29/06/18.

Το μυστηριώδες αντικείμενο θύμιζε έντονα οφιοειδές και άλλαζε συνεχώς χρώματα ενώ έμοιαζε να έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Είναι γεγονός ότι από την συγκεκριμένη οπτική γωνία έδινε την εντύπωση ενός οφιοειδούς από καπνό, με κεφάλι φιδιού που είχε μάτια, στόμα αλλά και γλώσσα.

Θα μπορούσε να είναι μία παρειδωλία;

Κάποιοι υπέθεσαν ότι ίσως να είναι μία αποτυχημένη εκτόξευση ενός πυραύλου, ενώ άλλοι είπαν ότι μάλλον πρόκειται για την πτώση ενός εξωγήινου σκάφους που καταρρίφθηκε.

Όπως και να έχει, δείτε το βίντεο και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια, παρακάτω:

He went outside and saw THIS in the sky after his home shook!

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ