Γιγαντιαίο Αστροσκάφος Βρίσκεται Ακριβώς από Πάνω μας (video)

Γιγαντιαίο Αστροσκάφος Βρίσκεται Ακριβώς από Πάνω μας

15 Ιούλιος 2018

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ περίεργο αντικείμενο καταγράφηκε στο διάστημα, στο ηλιακό μας σύστημα, από την Αποστολή STEREO και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο όσο προς το μέγεθος, ως προς το σχήμα του που δείχνει να περικλείεται από μία ασπίδα ή ένα πεδίο ενέργειας, αλλά και ως προς την ταχύτητά του.

Πραγματικά, θυμίζει τον τροχό του Ιεζεκιήλ. Είναι γιγαντιαίο και τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής αποκλείουν να πρόκειται για κάποιο φυσικό ουράνιο σώμα, οποιουδήποτε τύπου.

Το κανάλι UFOmania – The truth is out there του YouTube, επικαλούμενο πηγή της NASA : https://stereo.gsfc.nasa.gov, εντόπισε ένα πολύ ιδιαίτερο άγνωστο αντικείμενο να κινείται στην κοσμική γειτονιά μας.

Σύμφωνα με τα σχόλια που διαβάζουμε στο ίδιο βίντεο, όπου οι κάτοχοι τους ισχυρίζονται ότι έχουν σχετικές γνώσεις, φαίνεται πως αυτό το άγνωστο αντικείμενο με άξονες που συνδέονται εσωτερικά σε έναν κύκλο ή ενεργειακό πεδίο, βρίσκεται  εκεί έξω για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά όπως είναι αναμενόμενο, η NASA δεν θα το σχολιάσει ποτέ.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σαν αυτό το UFO τα οποία μπορούμε να διακρίνουμε ή να εντοπίσουμε τα ίχνη τους.

Υπάρχει μία έκρηξη που συμβαίνει μόλις πλησιάζει τον πλανήτη Δία που μοιάζει με αλεξίπτωτο. Δεν είναι σαφές αν την προκάλεσε το μυστηριώδες στρογγυλό αντικείμενο, επίτηδες ή αν πρόκειται για κάτι τυχαίο. Ωστόσο το υλικό από το Stereo HI2, φαίνεται να λογοκρίνεται. Υποστηρίζεται, επιπλέον ότι πέρασε από τον πλανήτη Άρη και τώρα, αυτό το αντικείμενο πιθανότατα βρίσκεται από πάνω μας… !!!

Σύμφωνα πάντα με τα σχόλια, η ιδέα ότι το αυτό το ΑΤΙΑ βρίσκεται πάνω από την Γη, υποστηρίζεται από το γεγονός ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης “τρελάθηκε” για δύο συνεχόμενες ημέρες αυτή την εβδομάδα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτές οι αξιώσεις μπορεί να φαντάζουν πολύ παράξενες και ιδιόρρυθμες για πολλούς, υπερβολικές ή ακόμα και ανυπόστατες για κάποιους άλλους.

Παρόλα αυτά είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να αποδεχτεί ή να αμφισβητήσει τα παραπάνω.

Πάντως, αν όλα αυτά έχουν έστω και μία μικρή δόση αλήθειας και πρόκειται για γιγαντιαίο αστροσκάφος που βρίσκεται σε κάποιο ύψος κάποιων χιλιομέτρων πάνω από τον πλανήτη μας, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο, κρίνετε και αφήστε μας την γνώμη σας πιο κάτω στα σχόλια:

Giant planet sized UFO detected by STEREO Spacecraft

diadrastika.com