Η Αποκωδικοποίηση του Ονόματος ΘΙΒΕΤ, οι Μύστες του Παγκρατίου και ο Διόνυσος!

[26/07/2018 - 08:36]

Η Αποκωδικοποίηση του Ονόματος ΘΙΒΕΤ, οι Μύστες του Παγκρατίου και ο Διόνυσος!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Θιβέτ, η Στέγη του Κόσμου, όπως αλλιώς ονομάζετε, είναι μία περιοχή στην οποία αποδίδονται πολλά μυστήρια ενώ λέγετε ότι “κρύβει” και πολλά μυστικά. Ανάμεσα σε πολλά από αυτά, υπάρχει η ιστορία των εκστρατειών του Ηρακλή και του Διονύσου σε κάποια πολύ μακρινή εποχή.

Πολλοί τα θεωρούν αυτά ως παραμύθια που αποδίδονται σε αρχαίου μύθους. Αρκετοί, όμως, τα λαμβάνουν ως δεδομένα και, μάλιστα, έχουν πάρα πολλά να πουν σχετικά με το θέμα.

Εξετάζοντας αυτή την πλευρά, στο βίντεο που υπάρχει στην συνέχεια, από τον Βασίλη Μπαντίδη και τον “Κώδικα Μυστηρίων” θα μάθετε για πράγματα που πιθανότατα δεν τα έχετε ξανακούσει!

Όπως για κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία σχετικά με τις πανάρχαιες εκστρατείες των Αιγαίων – Ελλήνων – Κρητών – Πελασγών μέχρι το Θιβέτ και ποιά γνώση μεταλαμπάδευσαν εκεί!

Παρακολουθείστε το video:

το video είδαμε στο thesecretrealtruth
diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ