Ισχυρό Φυσικό Σιρόπι Βελτιώνει: Μνήμη, Όραση, Ακοή Και Καύση Του Λίπους

[17/07/2018 - 13:43]

Ισχυρό Φυσικό Σιρόπι Βελτιώνει: Μνήμη, Όραση, Ακοή Και Καύση Του Λίπους

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα εκπληκτικό σιρόπι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να αποφύγετε την κατακράτηση υγρών, να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας, να κάψετε λίπος κ.λπ.

Όταν το συνδυάσετε με κάποια σωματική δραστηριότητα και μερικές καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις, θα σας βοηθήσει πραγματικά να χάσετε βάρος και θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Θα ενισχύσει επίσης την ακοή σας, τη μνήμη, την όραση, θα κάνει τον εγκέφαλό σας να δουλεύει γρηγορότερα καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β6, Β1, Β2, αλλά περιέχει επίσης φώσφορο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο κλπ. Αυτό το σιρόπι αποτελείται κυρίως από φρέσκο χρένο (horseradish).

Θαυματουργό σιρόπι για την καύση του λίπους, τη βελτίωση της ακοής, της μνήμης και της όρασης

Το χρένο (horseradish) διαθέτει εκπληκτικές ιδιότητες. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, σας δίνει πολλή ενέργεια και απομακρύνει οποιαδήποτε ψυχική και σωματική κόπωση.

Για αυτό το σιρόπι, χρειάζεστε τα εξής συστατικά:

  • 1/4 φλ. καρότο
  • 4 μεσαία λεμόνια
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κομμάτι ρίζα τζίντζερ (περίπου 2 cm)
  • 2 κ.σ. σκόνη κανέλας
  • 125 γρ. φρέσκο χρένο (horseradish)

Διαβάστε επίσης:
Το GINGER ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΤΑΙ στις ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Προετοιμασία και χρήση:

Αυτό το σιρόπι ετοιμάζεται πολύ εύκολα. Βάλτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Θα πρέπει να βάλετε πρώτα το χρένο με το τζίντζερ (πιπερόριζα), στη συνέχεια τον χυμό λεμονιού και να τα ανακατέψετε καλά.

Όταν τα συστατικά έχουν λιώσει καλά, προσθέστε τη σκόνη κανέλας και το μέλι.

Προσθέστε το καρότο στο τέλος και είναι έτοιμο! Το δικό σας καταπληκτικό σιρόπι από φυσικά συστατικά!

Κρατήστε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο στο ψυγείο, καλά σφραγισμένο.

Καταναλώστε το σιρόπι 2 φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματα, π.χ. πρωινό και μεσημεριανό. Μπορείτε επίσης να το πιείτε πριν από μια σωματική δραστηριότητα. Βεβαιωθείτε ότι είναι καρδιοαναπνευστική.

Εφαρμόστε αυτή τη φυσική θεραπεία για 3 εβδομάδες και στη συνέχεια κάντε μια παύση για λίγες ημέρες. Θα παρατηρήσετε τα υπέροχα αποτελέσματα ακόμη και μετά την πρώτη χρήση!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση:
Marva @Truelife.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ