ΚΑΤΙ άγνωστο Βάζει Φωτιά στον Ουρανό της Γερμανίας (video)

[02/07/2018 - 13:58]

ΚΑΤΙ άγνωστο Βάζει Φωτιά στον Ουρανό της Γερμανίας
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πλέον τα άγνωστα αντικείμενα που πετάνε τις νύχτες ή τις ημέρες στους ουρανούς είναι ξέκαθαρο ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν μία πολύ ξεχωριστή τροπή από την συνηθισμένη που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απλά φυσικά φαινόμενα. Εξαιρετικά σπάνια μεν, φυσικά φαινόμενα δε. Όμως, υπάρχουν πολλές διαφωνίες σχετικά, καθώς δεν γίνεται ό,τι βλέπουμε που δεν ξέρουμε να το εξηγήσουμε να το ονομάζουμε σπάνιο φαινόμενο. Το ίδιο, φυσικά ισχύει και το «βάφτισμα» τους ως αποτέλεσμα εξωγήινων παρεμβολών.

Όμως, κάποια εξήγηση πρέπει να υπάρχει.

Άλλοι ισχυρίζονται ότι τα φαινόμενα αυτά τα προκαλούν είτε μυστικά πειράματα γήινων.

Όπως και να έχει, είναι γεγονός ότι στις 22/06/18 καταγράφηκε κάτι πολύ αλλόκοτο στον νυχτερινό ουρανό της Γερμανίας.

Ένα κοκκινωπό απόκοσμο φως. Μοιάζει με Κάτι που έβαλε φωτιά στα σύννεφα. Είναι πραγματικά τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο και αφήστε μα την γνώμη στα σχόλια παρακάτω:

UFO Causing A Fire In The Sky Over Germany? (UFO News)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ