Κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ σε ΡΑΝΤΑΡ πάνω από το Χιούστον (video)

[16/07/2018 - 08:55]

Κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ σε ΡΑΝΤΑΡ πάνω από το Χιούστον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι τεράστιο πολλών χιλιομέτρων καταγράφηκε πάνω από μεγάλη περιοχή του Χιούστον. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στρογγυλό και όσο πάει “ανοίγει” τον κύκλο του μέχρι που χάνεται, ωστόσο έχει καλύψει σχεδόν μία ολόκληρη πόλη και το σπουδαιότερο… καταγράφηκε από επίσημα ραντάρ !!!

Τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται, παρά για ένα γιγαντιαίων διαστάσεων εκπληκτικής τεχνολογίας που σκέπασε μία ολόκληρη πόλη χωρίς κανείς από τους κατοίκους να το αντιληφθεί ή να το δει, αλλά όμως, εντοπίστηκε και καταγράφηκε από ραντάρ;

Ωστόσο η επίσημη εκδοχή για όλο αυτό, σύμφωνα με το abc13.com/weather είναι ότι πρόκειται για… πουλιά…

Χιλιάδες ή εκατομμύρια πουλιά αποφάσισαν να απογειωθούν όλα μαζί και να πετάξουν προς κάθε κατεύθυνση σχηματίζοντας όλα μαζί ένα τέλεια κυκλικό σχήμα…

Στο Twitter, ο Billy Forney λέει ότι παρατήρησε τις συναρπαστικές εικόνες και διαπίστωσε ότι προκλήθηκαν από πουλιά.

“Λοιπόν, αυτά τα πτηνά στο Στάφορντ του Τέξας ξεκίνησαν τη μέρα τους από τις φωλιές τους με συμμετρικό τρόπο”, περιγράφει.

Σε ένα προηγούμενο tweet, ο Forney παρατήρησε πολλή κίνηση στο ραντάρ και αμέσως κατέλαβε πως επρόκειτο για πέταγμα πουλιών!

Δείτε και το σχετικό tweet:

Ο μετεωρολόγος Travis Herzog παρατήρησε επίσης την επιστροφή των πουλιών στο ραντάρ Doppler.

Μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, όπως τα περιγράφουν;

Εσείς το πιστεύετε; Ποια είναι η γνώμη σας;

Δείτε και ένα βίντεο από το secureteam10 μαζί με μερικά ακόμα θέματα:

MILES WIDE Structure Recorded Above Texas

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ