Μείγμα με Τζίντζερ, Μήλο και Λεμόνι θα Ξεπλύνει το Έντερο σαν τρελό

Μείγμα με Τζίντζερ, Μήλο και Λεμόνι θα Ξεπλύνει το Έντερο σαν τρελό

Σίγουρα το να μιλάμε για θέματα του γαστρεντερικού μας συστήματος όπως δυσκοιλιότητα, διάρρεια κλπ δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Αλλά είναι καλό να το ψάχνουμε και να ανακαλύπτουμε πράγματα ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα του γαστρεντερικού μας τα οποία πολλές φορές μας κάνουν να έχουμε ένα τοξικό έντερο και να βελτιώσουμε την λειτουργία του.

Είναι γεγονός πως ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι υπέρβαροι μπορεί να έχουν στο έντερό τους 10-25 κιλά ξερών περιττωμάτων τα οποία συσσωρεύονται λόγο κακής διατροφής προκαλώντας έτσι προβλήματα στην λειτουργία του εντέρου και γενικότερα του πεπτικού συστήματος.

Τα παιδιά δεν εξαιρούνται από αυτό καθώς, με την ανάπτυξη κακών διατροφικών συνηθειών από την παιδική ηλικία αυξάνεται ο κίνδυνος ενός τοξικού εντέρου το οποίο προκαλεί ανισορροπίες και προβλήματα βάρους και υγείας.

Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσουμε το έντερο από τις τοξίνες με μία σπιτική συνταγή που περιλαμβάνει ένα μείγμα με τζίντζερ, λεμόνι αλάτι και μήλο.

Θα χρειαστείτε :

  • Μία κούπα χυμό μήλο.
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό τζίντερ
  • 1/2 κουτάλι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
  • 1/2 κούπα ζεστό νερό

Διαβάστε επίσης:
Το GINGER ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΤΑΙ στις ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Οδηγίες :

Αρχικά ζεσταίνετε το νερό (χωρίς να βράσει) και προσθέτετε το αλάτι, ανακατεύοντας καλά ώστε να διαλυθεί. Στη συνέχεια προσθέτετε τους χυμούς από το λεμόνι το μήλο και το τζίντζερ,ανακατεύετε και είναι έτοιμο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Χρήση:

Πίνετε κάθε μέρα ένα ποτήρι από αυτό το μείγμα με άδειο στομάχι πριν το πρωινό.

Καλό θα ήταν να πίνετε και πολύ νερό με την χρήση αυτού του μίγματος για να αυξήσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

mymind.gr

loading...