Ο Νεαρός Νόα Ταξίδεψε στο Χρόνο και Έφερε ΒΙΝΤΕΟ από το 2120

Ο Νεαρός Νόα Ταξίδεψε στο Χρόνο και Έφερε ΒΙΝΤΕΟ από το 2120

Ένας άντρας ονόματι Νόα μάς είχε ενημερώσει με προηγούμενο βίντεό του στο κανάλι του Youtube, Apex TV, ότι έρχεται από το έτος 2030 και μάλιστα πέρασε και από ανιχνευτή ψεύδους για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Τώρα, όπως διαβάζουμε στο ksipnistere.com, επανέρχεται με νέο του βίντεο που δημοσίευσε στο ίδιο κανάλι, ο τύπος που υποστηρίζει ότι κατάφερε να ταξιδέψει στο χρόνο επιμένει πως έχει μάθει πολλά και πως έχει πολλές πληροφορίες γραμμένες για το μέλλον, τις οποίες θα μας τις αποκαλύψει όταν… τις βρει.

Μας δίνει μία μικρή γεύση, ωστόσο, λέγοντας: «Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι η Βόρεια και η Νότια Κορέα φτιάχνουν μία συμμαχία. Στο μέλλον, όμως, η κόντρα τους θα αναζωπυρωθεί και θα είναι η αιτία για τον επόμενο πόλεμο, ο οποίος δεν θα είναι παγκόσμιος. Θα συμμετέχουν όμως αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ».

Στη συνέχεια μάλιστα παρουσιάζει και ένα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο, από το… έτος 2120 στο οποίο φαίνονται διάφορα αντικείμενα να πετάνε, ενώ όπως εξήγησε το κόκκινο στον ουρανό είναι η μόλυνση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Τέλος, ενημερώνει ξανά τους οπαδούς των θεωριών ταξιδιών στο χρόνο, ότι στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 10:50 και μετά…

Time Traveler Took This Video in The Year 2120

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, υπάρχει και η πλευρά που κατακρίνει ειδικά το το video που λέει ότι έχει από το μέλλον.

Κάποιος σχολίας: “Γιατί χρησιμοποιεί ένα τρέχον τηλέφωνο και όχι ένα από το μέλλον; Η ποιότητα φαίνεται 3D animated.

Ένας άλλος λιγότερο εντυπωσιασμένος θεατής σχολίασε επίσης ότι “Εάν το βίντεο ήταν από το μέλλον θα μετακινούσε την κάμερα (δηλαδή το του κινητό) για να μας δείξει όλη την περιοχή (δεξιά και αριστερά). Όλα Είναι ένα ψέμα”.

Τα συμπεράσματα δικά σας.