Παράξενες Κατασκευές στην Σελήνη. Εξωγήινες Βάσεις ή Δομές Παλαιότερου Κύκλου του Ανθρώπου; (video)

Παράξενες Κατασκευές στην Σελήνη.
Εξωγήινες Βάσεις ή Δομές Παλαιότερου Κύκλου του Ανθρώπου;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Σελήνη είναι ένας τόπος, ένα ουράνιο σώμα, που περιφέρεται σε τροχιά γύρω από την Γη και έχει προκαλέσει ήδη από τα πολύ αρχαία χρόνια πολλά ερωτηματικά και έδωσε εντυπώσεις για πολλά μυστήρια και μυστικά που κρύβει.

Πολλά από αυτά έχουν βρει εξηγήσεις μέσα από μύθους, τους οποίους όμως εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουμε χάσει το κλειδί της αποκωδικοποίησής τους.

Ωστόσο η σύγχρονη τεχνολογία έχει “ταξιδέψει” έως εκεί με διάφορους τεχνητούς δορυφόρους και έχει φέρει στις γνώσεις μας φωτογραφίες που πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο να τις ερμηνεύσουμε διαφορετικά, παρά μόνο με ένα τρόπο.

Σε ποιό διαφορετικό συμπέρασμα μπορεί κάποιος να καταλλήξει όταν βλέπει γεωμετρικές πύλες με ορθές γωνίες και σχηματισμούς από παραλληλόγραμμα κτίρια;

Ποιοί κατασκεύασαν αυτές τις δομές; Μπορεί να είναι φυσικοί σχηματισμοί; Μήπως αποτελούσαν στο παρελθόν κτίρια που στέγαζαν όντα ενός εξωγήινου πολιτισμού; Μήπως ζουν ακόμα εκεί; Μπορεί να αποτελούν απομεινάρια που άφησαν άνθρωποι που έφτασαν εκεί από την Γη; Άνθρωποι ενός παλαιότερου κύκλου ζωής;

Οι σκεπτικιστές δηλώνουν ότι πρόκειται για παρειδωλίες ή πλαστές εικόνες.

Εσείς τι πιστεύετε; Αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω, στα σχόλια, αφού δείτε πρώτα το βίντεο και αυτά που παρουσιάζονται:

The Strangest Moon Mysteries Of All Time.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/Gap-iu9vLhQ

diadrastika.com

loading...