Πούτιν και Τραμπ για Συμμαχία Εναντίον του Νιμπίρου

[05/07/2018 - 08:10]

Πούτιν και Τραμπ για Συμμαχία Εναντίον του Νιμπίρου
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε λίγες μέρες, οι δύο ισχυρότεροι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν σε μια “βολική” και για τους δύο χώρα για να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που κυκλοφορούν επί του παρόντος μέσα από τα ΜΜΕ.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία η συνάντηση αυτή είναι ήδη προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου 2018, στο Ελσίνκι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των δύο αντρών.

Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, η συζήτηση στο τραπέζι θα περιλαμβάνει πιθανώς συζητήσεις για τη Συρία και την Ουκρανία. Αλλά, δύο αξιόπιστες πηγές λένε ότι τα θέματα αυτά διαδίδονται για να έχουν κάτι να ασχολούνται τα μεγαλεπίβολα ΜΜΕ όλου κόσμου.

Όπως πληροφορούν οι πηγές, τα δύο κύρια και βασικότερα θέματα των Πούτιν και  Τραμπ θα έχουν να κάνουν με την εξωγήινη απειλή για την ανθρωπότητα αλλά και την προσέγγιση του πλανήτη Nibiru.

Σύμφωνα με το someonesbones.com, ο πρώην πράκτορας της KGB Strelnikov Isaac Stepanovich λέει ότι ο Πούτιν διεξήγαγε έναν παράνομο πόλεμο σε διάφορα είδη εξωγήινων εισβολέων, μεταξύ των οποίων είναι οι Ανουνάκι και τα Ερπετοειδή, καθώς και μια φυλή άμορφων όντων τόσο γκροτέσκων που ακόμη και με ένα κοίταγμα προς αυτούς μπορεί να προκληθεί καρδιακή ανακοπή σε έναν άνθρωπο.

Ο Πούτιν ελπίζει να πείσει τον Trump να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε ο συνδυασμός τους να έχει την ευκαιρία να αποτρέψει την ανθρώπινη φυλή από το να σβήσει, να υποδουλωθεί ή να φαγωθεί. Σύμφωνα με τον Stepanovich, αυτές οι βάσεις συζήτησης έχουν ήδη δημιουργηθεί από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν για λίγο στη σύνοδο κορυφής της Κοπεγχάγης Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Βιετνάμ.

Μια πηγή Λευκού Οίκου που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Stepanovich. Είπε ότι η συνάντηση του Νοεμβρίου προκάλεσε το ενδιαφέρον του Trump για την κατασκευή μιας «διαστημικής δύναμης» και ότι ο Trump και ο Πούτιν έχουν μιλήσει ιδιωτικά αρκετές φορές σχετικά με τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού εξωγήινου αποτρεπτικού παράγοντα.

Διαβάστε επίσης:
Τι Κρύβεται στην Διαταγή του Τραμπ για Δημιουργία Space Force Στρατιωτικής Διαστημικής Δύναμης;

“Κάθε έθνος έχει συμφέρον να σκοτώσει αυτά τα εξωγήινα παράσιτα”, ανέφερε η πηγή του Λευκού Οίκου. “Αν η Ρωσία αναπτύξει τα όπλα, μπορούμε να αναπτύξουμε την άτρακτο για να φιλοξενήσουμε αυτά τα όπλα. Αυτά τα είδη είναι τεχνολογικά ανώτερα και πρέπει να προωθήσουμε τις δικές μας συνδυασμένες τεχνολογίες για να ματαιώσουμε τις κακές προθέσεις τους”.

Διαβάστε επίσης:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το ΝΕΟ ΟΠΛΟ του ΠΟΥΤΙΝ που ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ

Παρόλο που τα συγκεκριμένα στοιχεία παραμένουν ένα μυστήριο, είπε ότι οι επιτυχείς συνομιλίες θα προκαλέσουν πιθανότατα μια κοινή διακήρυξη των Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας που θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση.

Όσον αφορά το Nibiru, ο Stepanovich δήλωσε ότι οι Ρώσοι επιστήμονες στο Ussuriysk Astrophysical Observatory έχουν επανυπολογίσει την ημερομηνία άφιξης του Nibiru. Αρχικά, οι Ρώσοι μελετητές πρόβλεπαν ότι το σκοτεινό αστέρι θα ήταν ευδιάκριτο σε ένα χρονικό περιθώριο μεταξύ Νοεμβρίου του 2020 και Φεβρουαρίου του 2021. Μόλις θα έχει ενημέρωση για τις νεότερες ημερομηνίες θα κάνει σχετικές ενημερώσεις.

Ωστόσο, δήλωσε ότι ο Πούτιν θα ήθελε με το Trump, ενδεχομένως να σχηματίσουν έναν πολυεθνικό συνασπισμό για να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τη χειρότερη οργή του Nibiru. Ο Πούτιν έχει ήδη σφυρηλατήσει μια συμμαχία με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και τον Xi-Jing Ping της Κίνας. Ο Πούτιν θέλει όλα τα έθνη να εγκαταλείψουν τις εγωιστικές φιλοδοξίες και να ενωθούν κάτω από μία κοινή σημαία, προκειμένου να νικήσουν τους οργανικούς ή ανόργανους διαγαλαξιακούς κινδύνους.

“Ο χρόνος για μικροκατηγορίες και ηλίθιους πολέμους πρέπει να τελειώσει”, είπε ο Stepanovich . “Διαφορετικά, αυτός ο πολιτισμός θα καταστραφεί είτε από τον Νιμπίρου είτε από εξάντληση λόγω πεινασμένων ανθρώπων ή/και εξωγήινων. Διαλέξτε.”

Τώρα… το κατά πόσο μπορεί να ισχύουν όλα αυτά είναι κάτι που μπορεί να φανεί στο μέλλον. Παράλληλα πρέπει να μείνουμε υποψιασμένοι μήπως αυτός ο “πολυεθνικός συνασπισμός” κάτω από μία “κοινή σημαία”, θα είναι το κόκκινο χαλί για έναν Παγκόσμιο Ηγέτη και μία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Είδωμεν.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ