Η Πύλη που Άνοιξε στον Ήλιο Έφερε Πόλεμο στο Διάστημα (video)

Η Πύλη που Άνοιξε στον Ήλιο Έφερε Πόλεμο στο Διάστημα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας και κανείς δεν μας λέει τίποτα. Αντίθετα μας ανακοινώνουν ότι ετοιμάζουν διαστημικούς στρατούς και υπερόπλα για το διάστημα, αλλά δεν πληροφορούν για ποιό λόγο γίνονται αυτές οι ενέργειες. Ίσως, για να είναι προετοιμασμένοι σε ένα επικείμενο διαστημικό πόλεμο;

Αυτό που καταγράφηκε στις 22 Ιουλίου του 2018 είναι ένα τεράστιο ακτινωτό αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας που εθεάθη κοντά στον Ήλιο και το οποίο φαίνεται να πλησιάζει σε μήκος τα 300.000 χλμ. δηλαδή έχει περίπου δυόμιση φορές το μέγεθος της διαμέτρου του πλανήτη Δία, η οποία είναι μόλις 139.822 χλμ.

Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι το μέγεθος του αντικειμένου εξαρτάται και από την απόσταση που έχει το ίδιο τι αντικείμενο από την διαστημική κάμερα που έκανε την λήψη.

Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι δεν πρόκειται για ένα τεράστιο ΑΤΙΑ με τέσσερις άξονες, αλλά ένα μικρού μεγέθους UFO που βάλει δέσμες ενέργειας, προς άλλα αντικείμενα που δεν βλέπουμε ή που καταστράφηκαν. Ήδη διακρίνονται κάποια σχετικά κοντά του.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι είναι ένα τεράστιο μητρικό σκάφος, όπως το βλέπετε και στο πρώτο βίντεο από το UFONEARSUN κανάλι του YouTube, το οποίο έφτασε ως εκεί για να προστατέψει εκείνο που επρόκειτο να εξέλθει από τις τέσσερις Πύλες που άνοιξαν στον Ήλιο στις 25 Ιουλίου 2018, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα καταγράφηκαν μία σειρά από φαινομενικά διαστημικές μάχες τις οποίες βλέπετε στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί το πρώτο.

Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε κάτι “μεγάλο” ήρθε στην κοσμική γειτονιά που οι κάμερες της NASA δεν πρόλαβαν να καταγράψουν ή πρόλαβαν και το έσβησαν.

Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι δεν ήρθε τίποτα, αλλά έφυγε εκείνο το άγνωστο αντικείμενο που θύμιζε τροχό και ερχόταν με ταχύτητα και κάποια στιγμή το γιγαντιαίο αστροσκάφος βρέθηκε ακριβώς από πάνω μας.

Ό,τι κι αν συνέβη, εικάζεται πως η Πύλη που άνοιξε στον Ήλιο έφερε πόλεμο στο διάστημα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όσο η NASA εξηγεί παρόμοια αντικείμενα ως διαστημικούς βράχους, διαστημικά παγόβουνα και διαστημικά σκουπίδια (ή άλλες φορές δεν εξηγεί και καθόλου), οι υποθέσεις και οι εκτιμήσεις για αυτά που αποτυπώνονται στο διάστημα, σύμφωνα με το κανάλι UFONEARSUN, μπορεί να είναι πολύ περισσότερες.

Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά; Αφήστε μας την γνώμη σας, παρακάτω στα σχόλια, αφού πρώτα δείτε τα δύο βιντεάκια:

Giant UFO (350,000 km) in solar space – July 22, 2018 (НЛО возле Солнца)

Δείτε και το δεύτερο βίντεο:

Different types of UFOs near the Sun – July 26, 2018 (НЛО возле Солнца)

diadrastika.com