3 Συστατικά που Ανακουφίζουν τις Φραγμένες Αρτηρίες και Μειώνουν τις Λοιμώξεις

3 Συστατικά που Ανακουφίζουν τις Φραγμένες Αρτηρίες και Μειώνουν τις Λοιμώξεις

Ένα ρόφημα που αποτελείται από σκόρδο, λεμόνι, τζίντζερ και νερό είναι ένα γερμανικό, παραδοσιακό φάρμακο με απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρει αυτό το ποτό, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα φυσικά φάρμακα. Είναι ένας συνδυασμός τριών σούπερ τροφών, καθεμία από τις οποίες μπορεί να επηρεάσει θετικά την υγεία σας.

Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της συμφόρησης των αρτηριών. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση των υγιών επιπέδων λίπους στο αίμα, αποτρέποντας τη γενική κόπωση και καταπολεμώντας λοιμώξεις και κρυολογήματα.

Βοηθά σε όλα τα επίπεδα ανοσίας καθώς και στη βελτίωση του καθαρισμού του ήπατος και των ηπατικών ενζύμων.

Αυτή η φυσική μέθοδος αποτρέπει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα που προκαλούν τις πιο σοβαρές παθήσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που σχετίζονται με την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα.

Συστατικά για την παρασκευή:

  • 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου
  • 4 λεμόνια με τη φλούδα
  • 1 μικρό κομμάτι ρίζας τζίντζερ (περίπου 3-4cm)
  • 2 λίτρα φιλτραρισμένο νερό

Οδηγίες:

Πλύνετε τα λεμόνια και κόψτε τα σε κομμάτια. Ξεφλουδίστε το σκόρδο και ανακατέψτε με το λεμόνι και το τζίντζερ στο μπλέντερ.

Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεταλλικό δοχείο, ρίξτε δύο λίτρα νερού και θερμάνετε το μείγμα ανακατεύοντας έως ότου φθάσει σε σημείο βρασμού.

Λίγο πριν το μείγμα βράσει, κλείστε τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

Στραγγίξτε το υγρό με ένα σουρωτήρι και αποθηκεύστε το σε γυάλινες φιάλες.

Πίνετε ένα ποτήρι κάθε μέρα για τουλάχιστον 2 ώρες πριν από τα γεύματα ή με άδειο στομάχι.

Ο συνδυασμός λεμονιού, νερού και υψηλής θερμοκρασίας μαγειρέματος θα εξουδετερώσει τη μυρωδιά του σκόρδου.

Πριν από κάθε σερβίρισμα, κουνήστε το μπουκάλι για να ανακατευτεί καλά το λεμόνι και το σκόρδο στο κάτω μέρος, με τον χυμό.

Διαβάστε επίσης:
Το GINGER ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΤΑΙ στις ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση:
Marva @truelife.gr

loading...