Τέσσερις Πύλες Άνοιξαν στον Ήλιο !!! Τι Πρόκειται να Συμβεί;!!! (video)

Τέσσερις Πύλες Άνοιξαν στον Ήλιο !!! Τι Πρόκειται να Συμβεί;!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γεγονός πως ο Ήλιος τελευταία έχει μία περίεργη συμπεριφορά. Είναι κάτι που το παραδέχονται αρκετοί επιστήμονες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο σα κι αυτό που ακολουθεί, δεν έχουν ξαναδεί στα σίγουρα, ούτε και εμείς, φυσικά.

Είναι πολύ δύσκολο να το συλλάβει ο νους, όμως, αυτό που έχει αποτυπωθεί και μας μεταφέρει το UFONEARSUN κανάλι του YouTube, προερχόμενο από πηγή της NASA όπως αναφέρει, είναι μία τεράστια διαστημική ανωμαλία που μόνο αν την φέρουμε τρισδιάστατη στο μυαλό μας θα μπορέσουμε να την αντιληφθούμε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, σε τέσσερα συμμετρικά σημεία γύρω από τον Ήλιο, εμφανίζονται μία σειρά από δαχτυλίδια σαν να αποτελούν μέρη ή τομές από τέσσερις διαφορετικούς κυλίνδρους οι οποίοι όλοι μαζί διασταυρώνονται στον Ήλιο.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι μία ασύλληπτου μεγέθους γιγαντιαία βαρυτική ανωμαλία στον Ήλιο; Μπορεί να σημαίνει ότι έχουν, προς στιγμή, δημιουργηθεί τέσσερις διαφορετικές Πύλες, ή μήπως αυτά τα δαχτυλίδια είναι η εκτόνωση μίας Πύλης του ίδιου και του αυτού Ήλιου που άνοιξε;

Το Συμβάν σημειώνεται ότι έγινε στις 25/07/18. Αν πρόκειται πράγματι για κάποιο είδος Πύλης, τότε, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Τι πρόκειται να συμβεί;

Δείτε το βίντεο και, αν έχετε περισσότερες γνώσεις ή κάποια εξήγηση, αφήστε μας το σχόλιό σας στην συνέχεια παρακάτω:

Giant alien solar gravitational anomaly (open portal) – July 25, 2018

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com