Ο Dr J Andy Ilias ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το Project Pegasus

Ο Dr J Andy Ilias ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το Project Pegasus

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το ταξίδι μέσα στον χρόνο αλλά και μέσα σε έναν άλλο χώρο από αυτό που μπορεί να βρίσκεται ο καθένας μας, είναι κάτι παράδοξο για τα δεδομένα της κοινής λογικής μας. Επίσης, ακόμα πιο παράδοξο είναι και η τηλεμεταφορά ανθρώπων σε άλλες διαστάσεις, ή γεωγραφικούς προσδιορισμούς. Ωστόσο, είμαστε σχετικά εξοικειωμένοι με αυτές τις έννοιες μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά τι γίνεται στην πραγματικότητα; Μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί πραγματικά; Κι αν συμβαίνει ή συνέβη κάποια στιγμή στις προηγούμενες δεκαετίες γιατί κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό;

Το Project Pegasus είναι μία από αυτές τις περίεργες υποθέσεις που κανείς δεν ξέρει που ακριβώς σταματάει η αλήθεια και που εισχωρεί η φαντασία – αν πραγματικά υπάρχει αλήθεια ή φαντασία σε τέτοια ζητήματα.

Το Project Pegasus σχετίζεται με ένα πείραμα και ένα ταξίδι πέρα και μακριά από τον πλανήτη μας. Ένα ταξίδι στον Άρη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι αλήθεια, άλλοι ότι δεν υπάρχει ίχνος αυτής, ή ότι υπάρχουν μπερδεμένες αλήθειες και ψέματα σε μία ιστορία.

Διαβάστε επίσης:
«Project Pegasus» και το Απόρρητο Ταξίδι στον Άρη με Τηλεμεταφορά

Υπάρχουν “χρονοναύτες” ή χρονοταξιδιώτες; Το αμερικανικό Κίνημα της Αλήθειας (Truth Movement), προωθεί μια εκστρατεία για να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ προκειμένου να αποκαλύψει τέτοιες αλήθειες, όπως για παράδειγμα το πιθανό γεγονός ότι έχει επιτευχθεί “κβαντική πρόσβαση” σε παρελθόντα και μελλοντικά γεγονότα και ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ταξίδια στο χρόνο, οπότε και τοποθετήθηκαν μυστικά άνθρωποι στον Αρης.

Ο Dr J Andy Ilias σε μία συνέντευξη με τον Andrew Basiago, ο οποίος υποστηρίζει ότι από παιδί συμμετέχει στο απόρρητο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου, αποκαλύπτουν το Project Pegasus.

Άραγε, να πιστέψουμε όσα λένε, ή καλύτερα όλους εκείνους που λένε πως τίποτα από αυτά δεν υπάρχει;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Καλύτερο είναι να εμπιστευτείτε την κρίση σας αφού επεξεργαστείτε όλες τις τυχών πληροφορίες που μπορεί να έχετε για το συγκεκριμένο θέμα:

Is Project Pegasus Real? DARPA Insider Speaks! 2018

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com