Αποκάλυψαν μία Μυστική Βάση στην Έρημο Γκόμπι που Κανείς ΔΕΝ Μιλάει γι' Αυτήν

Αποκάλυψαν μία Μυστική Βάση στην Έρημο Γκόμπι που Κανείς ΔΕΝ Μιλάει γι’ Αυτήν

Χρήστες του διαδικτύου ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν με τη βοήθεια του Google Earth μία μυστική στρατιωτική βάση στην έρημο Γκόμπι, στη βόρεια Κίνα και έφτιαξαν βίντεο στο οποίο αναλύουν την περιοχή.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube προκάλεσε συζητήσεις στο διαδίκτυο, καθώς οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι με τη βοήθεια της υπηρεσίας Google Earth ανακάλυψαν μία μυστική στρατιωτική βάση στην έρημο Γκόμπι, στη βόρεια Κίνα.

Το βίντεο με το περίεργο εύρημα στην υπηρεσία της Google, δημοσίευσαν στο κανάλι τους στο YouTube οι υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας Blake και Brett Cousins. Η εν λόγω περιοχή στην έρημο Γκόμπι, θύμισε εκ πρώτης στους δύο απομονωμένη βιομηχανική περιοχή. Ωστόσο, εξετάζοντάς το πιο προσεκτικά, διακρίνεται ένα περίεργο σύστημα διαδρόμων.

Μιλώντας για τους περίεργους διαδρόμους, οι δημιουργοί του βίντεο πιστεύουν ότι ανακάλυψαν «για πρώτη φορά, κάποιου είδους μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που διεξάγεται στην έρημο Γκόμπι σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε το ενδιαφέρον χρηστών του διαδικτύου. Ένας εξ αυτών επισημαίνει ότι «μοιάζει με παλιά στρατιωτική βάση», ενώ άλλος παρατήρησε ότι τα αεροπλάνα «μοιάζουν κάπως με αυτά που μπορούν να κινηθούν όπως ένα ελικόπτερο».

Ορισμένοι, από την άλλη, εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικοί, όπως ένας χρήστης ο οποίος χαρακτήρισε την περιοχή ως χώρο για αναγνωριστικά αεροσκάφη και κάμερες. «Κάθε χώρα που στέλνει πάνω δορυφόρους, έχει βαλλιστικούς πυραύλους ή στόλο αεροσκαφών ISR έχει περιοχή όπως αυτή», ανέφερε.

Σε κάθε περίπτωση, οι δημιουργοί του βίντεο δημοσίευσαν τις συντεταγμένες μέσω link στο Google Earth για κάθε ενδιαφερόμενο: 43°04’51.75″N/92°48’26.85″E.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Nobody Still Can Explain What Was Found In The Gobi Desert~ 2018

sputniknews.gr