Όσα μας κρύβουν για τον Νιμπίρου αποκαλύπτει κλιματολόγος, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

[11/08/2018 - 20:22]

Όσα μας κρύβουν για τον Νιμπίρου αποκαλύπτει κλιματολόγος, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι γίνεται, τελικά, με τον λεγόμενο “μυθικό πλανήτη Νιμπίρου”; Πόσο “μυθικός” είναι; Γιατί άλλοι υποστηρίζουν την ύπαρξή του και άλλοι την απορρίπτουν; Ποιά πλευρά πρέπει να εμπιστευτούμε;

Μπορεί να ταυτίζεται ο αποκαλούμενος “9ος Πλανήτης” τον οποίο παραδέχεται η NASA, με τον Νιμπίρου;

Ο δρ Ethan Trowbridge, πρώην κλιματολόγος του US Geological Department, προειδοποιεί: η ανθρωπότητα μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί λόγω της προσέγγισης του πλανήτη μας από τον πλανήτη Nibiru.

Σύμφωνα με τον Trowbridge, τα ηλεκτρομαγνητικά και βαρυτικά πεδία του Nibiru κυριολεκτικά σκίζουν τη Γη. Ως απόδειξη, ο κλιματολόγος αναφέρει την συχνή εμφάνιση βαθιών ρωγμών σε διαφορετικές ηπείρους.

Για παράδειγμα, τον Μάιο του τρέχοντος έτους δημιουργήθηκε μια τεράστια ρωγμή στην Κένυα, ύστερα από την οποία ο Trowbridge δήλωσε ότι σύντομα η Αφρική θα χωριστεί σε δύο μέρη. Ωστόσο, οι συνάδελφοί του είναι πιο αισιόδοξοι ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι η αφρικανική ήπειρος δεν θα κοπεί στα δύο, τουλάχιστον, όχι νωρίτερα από μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η Αφρική Σπάει στα Δύο. ο Διαχωρισμός έχει Ήδη Ξεκινήσει

Ο Trowbridge δεν διστάζει να κατηγορεί άλλους ερευνητές για αλαζονεία και άγνοια. Σύμφωνα με τον κλιματολόγο, η επιστημονική κοινότητα χωρίζεται σε 2 ομάδες – εκείνους που γνωρίζουν για το Nibiru και εκείνους που δεν γνωρίζουν καν για την προσέγγιση του πλανήτη.

Οι εμπειρογνώμονες που είναι εξοικειωμένοι με την κατάσταση, συχνά μένουν σιωπηλοί επειδή φοβούνται να μην τους “εξαφανίσουν” ενώ όσοι δεν έχουν ακούσει για το Nibiru, λογικό είναι να μην συσχετίζουν τους σεισμούς -και ενδεχομένως άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα – που συμβαίνουν συχνά στη Γη, υπό την αρνητική επίδραση αυτού του ουράνιου σώματος.

Επιπλέον κατηγορεί και την NASA για συγκάλυψη. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Βρετανική dailystar.co.uk, ανάμεσα σε άλλα, είχε πει σχετικά με την ύπαρξη του Νιμπίρου:

“Οι πληροφορίες αυτές είναι άκρως απόρρητες και όλα τα έγγραφα και οι πληροφορίες σχετικά, είναι κατακερματισμένα και χωρισμένα σε (διαφορετικά) τμήματα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται με τα τεμάχια αυτών των πληροφοριών να μην μπορούν να καταλάβουν το σκοπό τους”.

Και συμπλήρωσε:

“Νομίζω ότι μόνο σαράντα ή πενήντα εργαζόμενοι έχουν μια πραγματική ιδέα για το τι συμβαίνει”.

Ο Trowbridge πιστεύει ότι οι πρόσφατες ηφαιστειακές εκρήξεις και οι σεισμοί στη Χαβάη επιβεβαιώνουν τη θεωρία του σχετικά με τον αντίκτυπο του Nibiru στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον κλιματολόγο, η ανθρωπότητα βλέπει μόνο την άκρη του παγόβουνου.

Ανά πάσα στιγμή, το ηφαίστειο του Yellowstone μπορεί να αρχίσει να ξεσπά με εκρήξεις, όπως ακριβώς συνέβη στην Χαβάη με το Kilauea. Τότε, η καταστροφή θα φτάσει σε μια πλανητική κλίμακα, όπως αναφέρεται στο someonesbones.com και διαβάσαμε στο earth-chronicles.com.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ