Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Ξεσπάσει ο Αρμαγεδδών στο Άμεσο Μέλλον

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Ξεσπάσει ο Αρμαγεδδών στο Άμεσο Μέλλον

20 Αύγουστος 2018

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ταξίδι στο χρόνο! Είναι εφικτό; Οι επιστήμονες έχουν τις αμφιβολίες τους ή θέτουν κάποιες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται ισχυριζόμενοι ότι είναι χρονοταξιδιώτες που φέρνουν σημαντικές πληροφορίες από το μέλλον.

Και αν πολλοί τα θεωρούν μπαρούφες όλα αυτά, υπάρχουν μεγάλες έγκριτες εφημερίδες που τους δίνουν “βήμα” στις σελίδες τους. Θέλουν να μας προετοιμάσουν για κάτι;

Ο Michael Phillips, ισχυρίζεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης σε ένα παράξενο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι ApexTV του YouTube. Μιλάει με μια σκοτεινή αγγλική προφορά, κρύβει το πρόσωπό του και, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρεται σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, θα λάβει χώρα πολύ σύντομα και σχετικά άμεσα.

Σύμφωνα με την βρετανική Express.co.uk που προβάλει το θέμα, ο κ. Phillips, ισχυρίζεται ότι ο Kim Jong Un κηρύσσει πόλεμο στις ΗΠΑ, επειδή “εξαφάνισε” αυτόν και τον στρατό του.

Επιπλέον, δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο συμπαρασύρεται στον πόλεμο, μαζί με την Ρωσία και την Κίνα. Ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μία τριετή σύγκρουση η οποία ξεκινά με «μια περιορισμένη ανταλλαγή» πυρών μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, τον Μάρτιο του 2019. Ένας πολύ γρήγορος και βίαιος πόλεμος με αμέτρητα εκατομμύρια θυμάτων που σκοτώθηκαν καθώς χρησιμοποιήθηκαν, όπως ισχυρίζεται και πυρηνικά.

Επίσης ο κ. Phillips, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε μια τεράστια φυσική καταστροφή που θα εξαλείψει το LA και την Καλιφόρνια καθώς η πόλη θα πληγεί από έναν σεισμό ισχυρό σεισμό τέρας, της τάξεως του 10.2.

Αναφέρεται στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, όπως τους αναφέρει η Express, η δεκαετία του 2020 θα φέρει μια επιτυχημένη αποστολή στον Άρη, με τον πρώτο άνθρωπο να πατά εκεί, αλλά όχι από την NASA, μα από τον Elon Musk, αφού είχαν προηγηθεί αρκετές αποστολές που θα προετοίμαζαν την επανδρωμένη, στον Κόκκινο Πλανήτη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο κ. Phillips ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το έτος 2043 και ταξίδεψε έως την εποχή μας, σε μία ειδική σφαίρα που ήταν μία χρονομηχανή.

Το συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια κοντεύει να φτάσει τα 5 εκατομμύρια προβολές και σύντομα θα τα ξεπεράσει. Αρκετός κόσμος το παίρνει σοβαρά, αλλά πολλοί το χλευάζουν και το κοροϊδεύουν.

Άραγε πρέπει να το λάβουμε υπόψιν ή όχι; Είναι γεγονός, πάντως, ότι η σοβαρή και έγκυρη Βρετανική Express, έδωσε “βήμα” στον κύριο Phillips, είτε τον θεωρεί τρελό είτε όχι.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler From 2075 Reveals WWIII Details

diadrastika.com