Δείτε το Τρικ που θα Τρομάξει τους Επίδοξους Ληστές να Εισβάλλουν στο Σπίτι σας

Δείτε το Τρικ που θα Τρομάξει τους Επίδοξους Ληστές να Εισβάλλουν στο Σπίτι σας

Δυστυχώς, το να πέσει κάποιος από εμάς θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, είναι μία πιθανότητα που όλοι μας ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουμε κατά νου. Γι αυτό πρέπει να είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι.

Αν έχετε σύστημα συναγερμού, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, ότι αυτό δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους διαρρήκτες, καθώς έχουν τρόπους να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κατάσταση. Είναι μέσα στις προβλέψεις τους και στις “συνθήκες δυσκολίας” που μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία οι ληστές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και συνήθως, τους τρέπουν σε φυγή. Σήμερα, θα δούμε ένα πολύ εύκολο τρικ που μπορεί να κάνει πολύ καλή “δουλειά” και μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε πολλές παραλλαγές, πέρα από αυτήν που προτείνεται στην συνέχεια, όπως σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες καθώς και με άλλα αντικείμενα. -d-

Μένετε σε ξενοδοχείο και φοβάστε μήπως εισβάλλει κάποιος ξαφνικά στο σπίτι σας; Ή μήπως έχετε πάντα τον φόβο μήπως μπει κάποιος στο σπίτι σας ενώ κοιμάστε;

Σας έχουμε ένα τρικ που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε χωρίς φόβο. Αυτό το τρικ μπορεί εύκολα να δειώξει τους επίδοξους ληστές πριν καν εισβάλλουν στο σπίτι σας και δεν είναι άλλο από το «τρικ του ποτηριού».

Διαβάστε επίσης:
Έτσι θα Κρατήσετε τους Διαρρήκτες ΜΑΚΡΙΑ από το Σπίτι σας

Τοποθετήστε ένα γυάλινο ποτήρι στο πόμολο της πόρτας σας, οριζόντια, και στηρίξτε πάνω σε αυτό ένα γυάλινο ποτήρι, σε κατακόρυφη θέση.

Δείτε το Τρικ που θα Τρομάξει τους Επίδοξους Ληστές να Εισβάλλουν στο Σπίτι σας

Το συγκεκριμένο τρικ είναι τέλειο γιατί μπορείτε να το εφαρμόσετε όπου κι αν είστε, καθώς παντού, ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο, μπορεότε να βρείτε εύκολα δύο γυάλινα ποτήρια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης:
10 Ιδέες που Εξασφαλίζουν ότι Δεν θα Μπουν Κλέφτες στο Σπίτι σας

Tip Αν δεν έχετ ποτήρια μπορείτε να στηρίξετε οτιδήποτε πάνω στο πόμολο της πόρτας σας. Ο θόρυβος που θα κάνει ένα αντικείμενο που πέφτει μπορεί να τρομάξει τους ληστές και θα ξυπνήσει και εσάς στα σίγουρα.

spirossoulis.com

loading...