Δίαυλοι και ανώτερες διαστάσεις στην Γαία

Δίαυλοι και ανώτερες διαστάσεις στην Γαία

Η Γαία έχει ήδη ανοίξει τις Πύλες της… στις φωτεινές ενέργειες… που είναι μια διάσταση Κρυσταλλικής καθαρότητας. Περί….. το έτος 2012, που ήταν ένα (οριακό) χρονικό σημείο για πολλούς, ο πλανήτης μας και το έμψυχο υλικό του… πέρασαν σ’ έναν νέο Κύκλο εξ-έλιξ-ης.

Η Γαία «αλλάζει»… συνεχώς τόσο σε γεωλογικό, όσο και σε φυσικό, ψυχικό, πνευματικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο και ο νέος αυτός κύκλος εξέλιξης έχει «καθοριστεί» ως Μετατλάντιος Πολιτισμός. Φυσικά καθημερινά δεχόμαστε ένα βομβαρδισμό νέων πληροφοριών με νέες πηγές και γνώσεις που ξεπηδούν συνεχώς σε ολόκληρο τον πλανήτη… και κάποιες από αυτές γίνονται γνωστές και άλλες πάλι όχι.

Τα παλαιά δεδομένα αλλάζουν… και η «Ψυχή» του πλανήτη απελευθερώνεται… καθώς οι νέες ψυχές που γεννιούνται έχουν τροποποιημένο νευρικό σύστημα, ώστε να γίνουν οι προάγγελοι των μεταγενέστερων Ανθρώπων που θα κατοικήσουν στη Γαία. Αυτές οι μεταλλακτικές ενέργειες κάθαρσης, που διαπερνούν στο μαγνητικό δίκτυο της Γαίας, τροποποιούν τη δομή του DNA του Ανθρώπου… που είναι πια έτοιμος να δεχτεί τις ραγδαίες αλλαγές.

Ο κύριος τρόπος θεραπείας ίσως σε λίγο καιρό… θα πραγματοποιείται με νανοσφαιρίδια, τα οποία θα διατηρούνται σε κρυσταλλικές μήτρες τροφοδότησης και θα είναι κατάλληλα τροποποιημένα… ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις βλάβες στο σώμα των Ανθρώπων. Τα γονίδια μας ελέγχονται… από «νανο-σφαιρίδια», που ως δομές ομοιάζουν πολύ με τις «μπάλες ποδοσφαίρου»… αλλά όμως είναι φυσικά δέκα εκατομμύρια μικρότερες από μια κανονική μπάλα.

Ανακάλυψαν λοιπόν οι επιστήμονες… ότι οι παράγοντες μεταγραφής λειτουργούν όχι σαν μεμονωμένα μόρια… αλλά ως μία σφαιρική δέσμη περίπου επτά έως δέκα μορίων με διάμετρο σχεδόν 30 νανομέτρων. Η ανακάλυψη αυτών των νανο-σφαιριδίων δεν βοηθά απλώς τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τους βασικούς τρόπους λειτουργίας των γονιδίων… αλλά τους παρέχουν και κάποια σημαντικά στοιχεία για τις διάφορες παθήσεις που σχετίζονται με γενετικές διαταραχές, περιλαμβανομένου και του καρκίνου.

Κάποιοι λοιπόν ερευνητές σε όλον τον κόσμο… πειραματίζονται πλέον με νανοσφαιρίδια… τα οποία υπόσχονται μία επανάσταση σε διαφόρους τομείς, με πρώτο και καλύτερο την Ιατρική. Επίσης κάποια από αυτά… θα αναπλάθουν από τους ανθρώπινους ιστούς νέα όργανα, που θα αντικαθιστούν τα φθαρμένα, χωρίς τομές και χωρίς την τοξικότητα χημικών.

Υπάρχουν… κάποιες Οντότητες που υλοποιούνται στις συχνότητες του Κυανού Φωτός και για να μπορέσουν να γίνουν ορατές… χρειάζονται πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας που δεν υπάρχουν στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά καταφέρνουν όμως και τις αντλούν από τις νιονικές πηγές του Σύμπαντος Κόσμου, που απολήγουν στη Γαία σαν Ενεργειακοί «Πυλώνες». Οι Δίαυλοι… όπως ξέρουμε είναι οι γνωστοί «Δρόμοι του Διαστήματος» για τις υπερβατικές… Οντότητες… και υπάρχουν τρεις ομάδες «οντοτήτων»… που μπορούν να θεραπεύσουν τους γήινους… κι αυτές είναι:

Α) Η πρώτη ομάδα,… εργάζεται στα Αιθερικά Σώματα των Ανθρώπων και είναι λεγόμενες Οντότητες «εξαγνιστών». Κυρίως εντοπίζουν νευροτοξίνες και καρμικά μελανώματα, τα οποία και τα διαγράφουν, απαλλάσσοντας έτσι τον Άνθρωπο… από την αιτία της (καρμικής) τους ασθένειας.

Β) Η δεύτερη ομάδα… είναι οι οντότητες των «χειρουργών»,… οι οποίοι αφαιρούν τις δυσαρμονίες που ανιχνεύονται στα όργανα του σώματος.

Γ) Η τρίτη ομάδα… αποτελείται από «γενετιστές νευρολόγους»… οι οποίοι διορθώνουν τις βλάβες του νευρικού μας συστήματος, επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών. Εισάγουν ενεργειακά νανοσφαιρίδια… ώστε να ισορροπήσουν τη ροή του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος. Τα νανοσφαιρίδια αυτά… μετατρέπουν την τοξικότητα του Αιθερικού και Αστρικού φορέα.

Τα φωτεινά αυτά νανοσφαιρίδια που εισάγουν οι Οντότητες των γενετιστών της ανώτερης Διάστασης… στη σωστή συχνότητα… «ξυπνούν» κατά κάποιον τρόπο την εσώτερη εγγραφή των (Θεϊκών) μας στοιχείων. Το αποτέλεσμα είναι… να υποτάξει ο Άνθρωπος την κατώτερη προσωπικότητά του και να αναπτύξει μια «ΦΩΤΕΙΝΗ» προσωπικότητα, μέσα στην οποία καθρεπτίζεται η ΔΥΝΑΜΗ της ΨΥΧΗΣ. Τότε… αρχίζει σιγά-σιγά ο Άνθρωπος να δομεί μέσα του… έναν υγιή ψυχικό και υλικό φορέα.

Τώρα αυτοί οι λεγόμενοι… γενεσιουργοί της ανώτερης Διάστασης… βρίσκονται ήδη στο Αιθερικό Πεδίο της Γαίας… και μια από τις κύριες αποστολές τους είναι να «καθαρίσουν» τον πλανήτη Γαία… από τα ψυχικά μελανώματα και τα σκοτεινά δίκτυα.

Παράλληλα όμως… ενεργοποιούν τις συνειδήσεις των Ανθρώπων, οι οποίοι είναι πλέον έτοιμοι να περάσουν στις νέες συχνότητες αλλαγών… που έχει μπει για τα καλά ο πλανήτης μας.

Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία των θεραπευτικών εφαρμογών,… διοχετεύονται από τις Ουράνιες Οντότητες νευροκύτταρα,… μέσω συχνοτήτων, που είναι:

Α) Οι ενεργοποιητές… όπου οι συχνότητες αυτές ενεργοποιούν την ντοπαμίνη, η οποία προωθεί την αίσθηση της αισιοδοξίας. Η αισιοδοξία είναι η βάση για τις μετέπειτα θετικές εντολές, που αφορούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία… (γι’ αυτό κι εμείς οι «κάποιοι» Έλληνες… παρόλο τις αντίξοες συνθήκες… εντούτοις παραμένουμε ψύχραιμοι… θαρραλέοι… και αισιόδοξοι ότι κι αν γίνει… γιατί ακριβώς δεν είμαστε κυριευμένοι από την ύλη….!)

Β) Οι ισορροπιστές… όπου συνήθως λειτουργούν κατευναστικά στην υπερκινητικότητα των αρνητικών σκεπτομορφών και συνδέουν τη λογική… με το συναίσθημα.

Τα λεγόμενα παραγωγικά νευροκύτταρα… αυτά παράγουν ενδορφίνη,… μια σημαντική ορμόνη, η οποία αναπτύσσει λύσεις… σε δυσκολίες και αδιέξοδα.

Τα μεταλλακτικά νευροκύτταρα…. αυτά εντοπίζουν τους άρρωστους νευρώνες και μεταλλάσσουν τη δόμησή τους. Έτσι, ελέγχεται… ο «θυμωμένος» λόγος και η εξουσιαστική δημαγωγική τάση του Ανθρώπου.

Τα ρυθμιστικά νευροκύτταρα… αυτά διοχετεύουν τους κατάλληλους ηχοπαλμούς… για να υπάρχει ομαλή σύναψη… στα ζεύγη των νευρώνων.

Γ) Οι αποφορτιστές… είναι εκείνες οι συχνότητες που αποφορτίζουν… τις εντάσεις.
Όλες λοιπόν αυτές οι «θεϊκές» συχνότητες νευροκυττάρων… φέρουν στον πυρήνα τους τη μνήμη και τις ικανότητες της (θεϊκής) καταγωγής του Ανθρώπου.

Έτσι… όσο αυτά παραμένουν ανενεργά… ο Άνθρωπος δεν γνωρίζει το ευρύ πεδίο της δυναμικής του. Όταν όμως οι Οντότητες των γενετιστών διοχετεύουν τις κατάλληλες συχνότητες,… τα νευροκύτταρα του εγκεφάλου μας αλλάζουν πληροφόρηση,… το ανοσοποιητικό σύστημα του Ανθρώπου αντιδράει θετικά και η βιοχημεία αλλάζει….!

Βασική όμως προϋπόθεση για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους,… είναι να «πιστεύουν» στην ύπαρξη της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΘΕΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ… καθώς και στις Ουράνιες Οντότητες… των Θεραπευτών.

Εξάλλου… ΑΔΕΛΦΙΑ… η μυστική σύνδεση των ιερών τόπων μας φανερώνουν ένα μέρος των Απόκρυφων Γνώσεων… που διατηρούσαν τα Ιερατεία, σχετικά με την Αστρονομία, τα Μαθηματικά, την Ενέργεια και τη Γεωδαισία… ορίζοντας έτσι τους πλέον τους κατάλληλους γεωγραφικούς τόπους για την ίδρυση των ναών, των πόλεων ακόμα και τον καθορισμό των πεδίων μάχης.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά… ήταν η ακριβής γνώση του Ηλιακού μας συστήματος και των Αστερισμών… σε συνδυασμό με την γεωγραφική – γεωδαιτική μορφή του χώρου και των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων που τον διατρέχουν. Κάθε τέτοιος χώρος λοιπόν που βρισκόταν στη διασταύρωση ροών ενέργειας, ξεχώριζε από ένα ιερό, μια πόλη, ένα μαντείο ή έναν βωμό.

Οι κομβικοί αυτοί χώροι ή αλλιώς όπως τους λέμε… ΤΟΠΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ, έχουν πάντοτε μια κάποια φήμη, (καλή ή άσχημη), ανάλογα με την επίδραση που ασκούν στον Άνθρωπο, γιατί υπάρχει σε αυτούς… ένα είδος ΔΙΑΜΕΣΟΥ,… είτε ανάμεσα στη γη και στον ουρανό… είτε ανάμεσα στη γη και τον κάτω κόσμο.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ… όπως μας λέγει… στα «Πολιτικά» μας αναφέρει ότι: «Οι οίκοι οι καθιερωμένοι για τη λατρεία των θεών αρμόζει να βρίσκονται στην κατάλληλη θέση, εκτός εκείνων των οποίων τη θέση ορίζει ο νόμος χωριστά ή κάποιο μαντείο πυθόχρηστο.»

Στην ουσία λοιπόν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας… όριζαν τους ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ σε συγκεκριμένα μέρη, τα οποία θεωρούσαν… ότι διοχέτευαν αυτές τις Ουράνιες Ενέργειες και συνεπώς σε κείνα τα μέρη υπήρχε ένα είδος θα λέγαμε Ιερογαμίας,… δηλαδή μια ΕΝΩΣΙΣ… της Γαίας με τον Ουρανό. Η ένωση αυτή ανανεώνεται σε συγκεκριμένες στιγμές μέσα στο χρόνο, όπως γνωρίζετε… κοντά στις ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ και τα ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ.

Τη θέση των Άστρων του Ουρανού… παίρνουν οι ΙΕΡΟΙ μας ΤΟΠΟΙ πάνω στη Γαία. πχ. (Τα ιερά του Μαραθώνα… σχηματίζουν τον αστερισμό του Σκορπιού,…(θεός) Άρης. Η γεωγραφική θέση της Αθήνας, της Ελευσίνας, των Μεγάρων, της Τανάγρας και της Αίγινας… αντιστοιχεί στον αστερισμό της Παρθένου,… (θεός) Ερμής… και ούτω καθ΄ εξής.

Έλεγαν… «όπως…. είναι επάνω είναι και κάτω»… για αυτό και αντέγραψαν ΑΔΕΛΦΙΑ… πάνω στη Γαία τα αστρικά αυτά συστήματα και τους αστερισμούς και μάλιστα με αριστερόστροφη φορά, ακριβώς για να εμφανίζονται ως οπτικές αντανακλάσεις της ουράνιας πραγματικότητας στη Γαία… όπως ενδεικτικά σας έχω γράψει σε παλαιότερο άρθρο μου: «Πλανήτης Γη…Ώρα μηδέν.»… όπου μόνον σε εκείνο το άρθρο σας δίδω… το 1… από τα 100… σε γνώση και σε κάποια στιγμή… πλανητικά θα δοθούνε αυτές οι Πληροφορίες… σε 6 σημεία του Πλανήτη Γαία.

Διαβάστε επίσης: Η Γεωγραφία της Ελλάδας Είναι Όπως Επάνω Έτσι και Κάτω

Η Γαία… όπως γνωρίζουμε έχει ένα δίκτυο από υπόγειες αρτηρίες, όπως ακριβώς είναι οι αρτηρίες και οι φλέβες του ανθρώπινου σώματος… τα λεγόμενα «Τελλουρικά ρεύματα», τα οποία συμπίπτουν οι κυριότερες ενεργειακές γραμμές L, δηλαδή… ρέει ένα μείγμα Ηλεκτρομαγνητικής και Αιθερικής Ενέργειας. Στις περιοχές αυτές λοιπόν… ο χώρος, ο χρόνος, η ύλη και η ενέργεια… συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Συνήθως… μας γίνονται αντιληπτές… από το έντονο Λευκό Φως… που υπάρχει μέσα σε αυτόν τον τόπο.

Οι Πρόγονοί μας Έλληνες… είχαν βρει τον τρόπο να εξουδετερώνουν την αρνητική, γεωπαθητική ενέργεια ενός χώρου, κατασκευάζοντας απλά στο επίκεντρό του μια Πυραμίδα ή ένα Θολωτό κτίσμα… για να διαθλούνται οι δίνες των γεωπαθητικών σημείων. Οι Ναοί μας ήταν κτισμένοι σύμφωνα με προϋποθέσεις, ώστε να εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές επιδράσεις της γαιωακτινοβολίας και να εξασθενίζουν τις βλαβερές.

Διαβάστε επίσης: Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)

Οι γραμμές αυτές μεταφοράς της θετικής ενέργειας… συμβολίζονταν συνήθως από ένα φίδι ή δράκο,… όπως το κηρύκειο του Ερμή ή η ράβδος του Ασκληπιού… κλπ. Είναι η φυσική δύναμη που ρέει κατά μήκος του μαγνητικού πεδίου της Γαίας. Είναι στην ουσία η ενέργεια της Οργόνης… που ανακάλυψε… ξανά ο (Βίλχεμ Ράιχ),… ο λεγόμενος ζωτικός μαγνητισμός του (Μέσμερ), … το Πράνα των Ινδών,… ο Αιθήρ ή Πεμπτουσία των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Αυτός είναι στην ουσία ένας ο λόγος… που οι «Δελφοί» αποκαλούνται ακόμη και σήμερα ο ΟΜΦΑΛΟΣ της Γαίας. Ένας λοιπόν από τους τρεις μεγαλύτερους σημαντικούς χώρους σε όλη Γαία είναι κι αυτός των Δελφών… οποίος καταλήγει στον ζωοδότη αστέρα Σείριο… και είναι ακριβώς σαν τον Ομφάλιο Λώρο… που ενώνει το έμβρυο με την μάνα και έχει μήκος ΕΝ-ΝΕ-Α έτη Φωτός……! Επίσης άλλοι δυο από τους τρεις μεγαλύτερους ενεργειακούς τόπους, είναι η Ακρόπολις και το Ιερό Άλσος της Αρτέμιδος, στο βουνό Άθως… όπως και πολλοί άλλοι… όπως έχω αναφέρει παλαιότερα… και θα αναφέρω στο επόμενο άρθρο.

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ)+(Ε.Ι.)
Ioannis Stogiannos

loading...