Το Νιώθεις; Έχει Ανοίξει η Πύλη του Λέοντα και το Κάρμα Εργάζεται
https://www.behance.net/gallery/33521943/Star-Gazer-Mixed-Media-Drawing-

Το Νιώθεις; Έχει Ανοίξει η Πύλη του Λέοντα και το Κάρμα Εργάζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως ενδεχομένως να γνωρίζετε, η Πύλη του Λέοντα είναι πλέον ανοιχτή και συμβαίνουν πολλά πράγματα στον κόσμο των ουράνιων σωμάτων που, όμως, επηρεάζουν και εμάς. Αρκετοί αισθανόμαστε μερικά από αυτά, ίσως λίγο πενιχρά στην αρχή. Ωστόσο υπάρχει ένας καλός λόγος.

Προς το παρόν, έξι πλανήτες βρίσκονται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας ή το επίπεδο της ύπαρξής μας, αυτές οι ενέργειες μας επηρεάζουν. Ο Ερμής μας “δένει” τη γλώσσα  και ο Άρης δημιουργεί όλο και περισσότερα εμπόδια.

Οι ενέργειες δεν σταματούν. Ο Ουρανός θα επηρεάσει την ερωτική μας ζωή μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και πρέπει πραγματικά να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα προβλήματα που είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουμε. Ενώ, λοιπόν, θα δοκιμάζει την υπομονή μας, πρέπει να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί και γειωμένοι.

Ο Κρόνος θα είναι φαινομενικά ανάδρομος μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και όπως πιθανόν θα γνωρίζετε κυβερνάει το Κάρμα και βρίσκεται εύκολα στην πρώτη γραμμή όλων όσων θα προηγηθούν από σας. Θα μας πιέζει και θα μας τραβάει, σπρώχνοντας μας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο Κρόνος θέλει να εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε τα καρμικά μας χρέη και να κάνουμε αυτά που πρέπει, με αυτές τις ενέργειες να είναι παρούσες. Η σκληρή δουλειά και ο κόπος που θα καταθέσουμε θα μας επιτρέψουν να αποκομίσουμε πολλές ανταμοιβές.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο μας, πρέπει να είμαστε στην τσίτα, αλλά όχι υπερβολικά νευρικοί.

Τα Ζώδια της Φωτιάς θα αντιμετωπίσουν πολλές ερωτήσεις και πρέπει να είναι ανοιχτά και ειλικρινή με τις απαντήσεις που θα πρέπει να δώσουν. Ανεξάρτητα από το αν θα πρέπει να πουν, αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος, είναι κάτι που πρέπει να εξωτερικεύσουν.

Τα Ζώδια του Αέρα θα χρειαστεί πραγματικά να πάρουν το χρόνο τους και να σκεφτούν πράγματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει να κατανοήσουν τι είναι καλύτερο για την καρδιά τους και πού πρέπει να καταλήξουν. Όσο πιο πολύ ενδοσκοπήσουν τόσο καλύτερα θα γνωρίσουν τον εαυτό σας.

Τα Ζώδια του Αέρα πολύ συχνά κλείνονται στον εαυτό τους και αρνούνται να επιτρέψουν στις ενέργειές τους να ρέουν. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τώρα, όσον αφορά τα Ζώδια της Γης και του Νερού, οι εμπειρίες τους θα είναι παρόμοιες αλλά όχι οι ίδιες. Τα δεύτερα, ίσως χρειαστεί να σταθούν στο ύψος τους και να εργαστούν πραγματικά προς την αυτο-έκφραση όσο καλύτερα μπορούν. Τα πρώτα, της Γης, ωστόσο, θα αισθάνονται εκτός τόπου, αλλά δεν γνωρίζουν τις επιρροές που έχουν ήδη προηγηθεί. Θα πρέπει να εξετάσουν τα πράγματα από μια διαφορετική προοπτική, γεγονός που, ίσως, να μην τους αρέσει.

Σε γενικές γραμμές, απλά είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σε όλα όσα λέμε και κάνουμε. Όσο πιο ευαισθητοποιημένοι είμαστε στις ενέργειες που υπάρχουν ενώπιόν μας, τόσο περισσότερα μπορούμε να κάνουμε μαζί τους.

Ας εργαστούμε με αυτές τις ενέργειες αλλά όχι εναντίον τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα θα έρθουν και ήδη κάποια αρχίζουν να καταφθάνουν.

Εικόνα μέσω Behance
awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com