Ένας Μεγάλος Σουγιάς στο Χώμα ΑΛΛΑ όταν Μάθετε ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ θα τα Χάσετε (video)

[11/08/2018 - 16:20]

Ένας Μεγάλος Σουγιάς στο Χώμα ΑΛΛΑ όταν Μάθετε ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ θα τα Χάσετε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι εκπληκτικό πόσα πράγματα μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο χώμα ή μισοαθαμμένα σε αυτό. Ξεχασμένα αντικείμενα μίας περασμένης εποχής που «ξαναζωντανεύουν» στο σήμερα και μπορούν να κάνουν τον οποιονδήποτε να αναρωτιέται, ειδικά αν κάποιο αντικείμενο δεν εντοπίστηκε στην Γη!

Ο Scott C. Waring διαχειριστής του  ufosightingsdaily.com, εντόπισε ένα γιγάντιο μαχαίρι τσέπης στον Άρη σε μία φωτογραφία από το Mars Sol 1301 του Curiosity Rover.

Το αντικείμενο πολύ εύκολα παραπέμπει σε μισοανοιγμένο σουγιά, όπως περίπου τους ξέρουμε και στην Γη. Σύμφωνα με τον Scott C. Waring, αυτό στον Άρη είναι πάνω από ένα πόδι, δηλαδή περίπου περίσσότερο από 30 εκατοστά.

Ενδεχομένως, λοιπόν, αν πράγματι πρόκειται για σουγιά, ο ιδιοκτήτης του, θα πρέπει αναλογικά να ήταν μεγάλου μεγέθους και πολύ ψηλός.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι σουγιάς, αλλά κάποιες πέτρες που έτυχε να έχουν αυτόν τον σχηματισμό.

Και, ναι, πράγματι θα μπορούσε να είναι έτσι, αν παλιότερα δεν είχαμε δει ένα άλλο αντικείμενο που θυμίζει ένα πιστόλι, ή ένα κουτάλι και πολλά άλλα. Άραγε, πόσες συμπτώσεις; Πόσες παρειδωλίες να υπάρχουν στον πλανήτη Άρη, που να μοιάζουν με γνωστά αντικείμενα στην Γη, αλλά να μην είναι;

Την αυθεντική εικόνα της NASA για τον «σουγιά» μπορείτε να τσεκάρετε και οι ίδιοι στο link εδώ: https://mars.jpl.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1301MR0061830300700320E01_DXXX&s=1301

Ένας Μεγάλος Σουγιάς στο Χώμα ΑΛΛΑ όταν Μάθετε ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ θα τα Χάσετε (video)

Ποιά είναι γνώμη σας; Δείτε το σχετικό βίντεο και κρίνετε αφήνοντας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω στα σχόλια:

One Foot Pocket Knife Found By NASA Rover Aug 2, 2018, UFO Sighting News.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ