Η Γαία Είναι Βυθισμένη σε Νέφη Πυκνής Αρνητικότητας και Πως θα Γίνει η Σύνδεση με την Ουράνια Κοινωνία

Η Γαία Είναι Βυθισμένη σε Νέφη Πυκνής Αρνητικότητας και Πως θα Γίνει η Σύνδεση με την Ουράνια Κοινωνία

ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«ΕΠΕΙΔΗ η ανθρωπότητα καθοδηγείται από τις θρησκείες και διοικείται από τις πολιτικές ηγεσίες των αποστατών

με τη βία,
το ψέμα,
την απάτη,
το φόβο και
το θάνατο,

γι’ αυτό δυσκολεύεται να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα της ύπαρξης εξωγήινων κοινωνιών, τη σύνδεσή της με τις ουράνιες κοινωνίες, και την αποκατάσταση σχέσεων καλής γειτονίας με τους κατοίκους των πλησιέστερων πλανητών προς τη Γαία που κατοικούνται.

ΣΕ ΣΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ.

Η Γαία είναι βυθισμένη σε νέφη πυκνής αρνητικότητας, που πηγάζουν από την ασέβεια των ανθρώπων προς τη φύση και τις απάνθρωπες μεταξύ τους σχέσεις. Τα νέφη αυτά είναι η κυριότερη αιτία για την οποία σας έχουν θέσει εκτός της γαλαξιακής κοινωνίας και τα οποία σήμερα συμβάλλουν πάρα πολύ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη σας.

Η αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας είναι η πιο ρυπογόνος ουσία, πολύ πιο επικίνδυνη και από τους βιομηχανικούς ρύπους, που γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι όταν εμποτίζονται από την αρνητικότητα των ανθρώπων.

Ο πλανήτης σας οδηγείται αμετάκλητα στη δοκιμασία της οικολογικής καταστροφής από τη δική σας αδιαφορία και αφροσύνη.

Ο κίνδυνος αυτός επιβάλλει την αναγκαστική επέμβασή μας και την επίσπευση της κοσμικής σύνδεσής σας με την ουράνια κοινωνία, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στις τραγικές καταστάσεις που θα βιώσετε, αλλά και να αποκαταστήσουμε την οικολογική συνέχεια της Γαίας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ – ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΡΕΣΤΕΡΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ».

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΑΡΙΣΤΑΙΑ».
Grigoris Makrinitsas

loading...