Παρακολουθούσε τη Σελήνη Όταν ΑΝΟΙΞΕ μία ΠΥΛΗ και ΚΑΤΑΠΙΕ Άγνωστο Αντικείμενο

Παρακολουθούσε τη Σελήνη Όταν ΑΝΟΙΞΕ μία ΠΥΛΗ και ΚΑΤΑΠΙΕ Άγνωστο Αντικείμενο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παρακολουθούσε και ταυτόχρονα κατέγραφε το φεγγάρι με μία απλή κάμερα. Κάποια στιγμή παρατήρησε ένα άγνωστο αντικείμενο που κατευθυνόταν, ενδεχομένως, προς την επιφάνεια της Σελήνης. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια τον ξάφνιασε.

Και μόνο που είδε το μυστηριώδες αντικείμενο, είναι φανερό πως ο άνθρωπος που το παρακολουθούσε, είχε ήδη ταραχτεί, κι αυτό είναι χαρακτηριστικό από το πως τρεμόπαιζε ο φωτογραφικός φακός και πήδαγε πάνω κάτω, χάνοντας πολλές φορές το επίμαχο αντικείμενο.

Όμως, αυτό που έχει αξία σε όλο το βίντεο -και που ευτυχώς καταγράφηκε- είναι πως κάποια στιγμή φαίνεται να άνοιξε μία στρογγυλή πύλη, μέσα στην οποία εξαφανίστηκε το άγνωστο αντικείμενο.

Αν το video δεν είναι “πειραγμένο” καθώς συμβαίνουν κι αυτά, τότε… τι άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν όχι να άνοιξε μία Πύλη μέσα στην οποία εισήλθε το ΑΤΙΑ και πιθανόν να βρέθηκε στο εσωτερικό της Σελήνης, για την οποία λέγεται ότι είναι ένα τεράστιο τεχνητό διαστημόπλοιο σε φυσικό σχήμα ουράνιου σώματος;

Εσείς τι πιστεύετε;

Το βίντεο στην συνέχεια, ανάμεσα σε άλλα ΑΤΙΑ, αναφέρεται και στο περιβόητο υποθαλάσσιο ΑΤΙΑ που φαίνεται να έχει εντοπιστεί στον βυθό του Θερμαϊκού, ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας και έχει κάνει τον γύρω του κόσμου:

UFO Disappears Into A Wormhole In Front Of The Moon.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/uYaa-WY7jGQ

diadrastika.com