Πέντε Συμβουλές για Αφθονία και Καλύτερη Ροή Ενέργειας στο Σπίτι σας

Πέντε Συμβουλές για Αφθονία και Καλύτερη Ροή Ενέργειας στο Σπίτι σας

Tips για αφθονία στο σπίτι!

Ανανεώστε το χώρο σας με την βοήθεια του Feng Shui:

Το νερό αντιπροσωπεύει τον πλούτο στο Φενγκ Σούι. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσουν ένα σιντριβάνι ή άλλο στοιχείο του νερού. Σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui το καλύτερο σημείο είναι κοντά στην είσοδο του σπιτιού. Μπορεί να είναι ακριβώς μέσα ή λίγο έξω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το νερό πρέπει να ρέει προς το κέντρο του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι ο πλούτος έχει την ευκαιρία να μπει στη ζωή σας!

Ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας για να δείτε εάν έχουν κατασκευαστεί μέχρι την οροφή ή υπάρχει κενό. Είναι καλό Φενγκ Σούι, αν μην υπάρχει χώρος πάνω από τα ντουλάπια. Ο χώρος πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας προσελκύει τη σκόνη και κάνει την ενέργεια στάσιμη. Η ενέργεια “chi” κολλάει εκεί και μπορεί να σας κρατήσει πίσω στη ζωή σας. Τι μπορείτε να κάνετε; Τοποθετήστε κάποιο φωτισμό, πράσινα φυτά ή όμορφα και αγαπημένα αντικείμενα. Θα φέρουν ζωή και θα αλλάξουν την ενέργεια.

Κλείνετε την πόρτα του μπάνιου. Η ιδέα είναι ότι το νερό πηγαίνει έξω από το σπίτι, σε αυτό το δωμάτιο. Δεδομένου ότι το νερό σχετίζεται με τον πλούτο, δεν θέλουμε τα χρήματά μας να φύγουν μακριά. Κρατήσετε το κάλυμμα τους καθίσματος της τουαλέτας κλειστό αλλά και την πόρτα του μπάνιου για να μειωθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Καθαρίζετε συχνά τα τζάμια και όχι μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα παράθυρα συμβολίζουν τα μάτια σας στον κόσμο.Θέλουμε να είμαστε σε θέση να βλέπουμε και να βιώνουμε όλα αυτά που ο κόσμος έχει να μας προσφέρει. Βρείτε κάποια παλιά εφημερίδα, πιάσε ένα μπουκάλι ξύδι και νερό … Ανοίξτε τα μάτια σας και φωτίστε το χώρο σας!

Τέλος, καθαρίζετε συχνά την ενέργεια του χώρου σας. Επιλέξτε ένα ψεκασμό με φυσικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, με νερό. Αφήστε την παλιά ενέργεια να φύγει και καλωσορίστε φρέσκα και νέα “chi”.

infowoman.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.