Πως Καταστρέφουμε τα Νεφρά μας Κάθε Μέρα με 10 Συνήθειες

[07/08/2018 - 10:01]

Πως Καταστρέφουμε τα Νεφρά μας Κάθε Μέρα με 10 Συνήθειες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα νεφρά είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του σώματός μας και κάνει μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες καθώς φιλτράρουν τις βλαβερές ουσίες και τα περιττά υγρά από τον οργανισμό μας.

Ωστόσο, είναι η τάση του ανθρώπου να μην φροντίζει σωστά ή και καθόλου κάτι που δεν βλέπει και δεν έχει σωστή ενημέρωση για αυτό. Διάφοροι καθημερινοί πειρασμοί και καταναλώσεις “φροντίζουν” για την μη σωστή λειτουργία τους, κι αυτό μπορεί σταδιακά να μας προξενήσει διάφορα προβλήματα.

Η νεφροπάθεια είναι ένας «σιωπηλός» κίνδυνος που τις περισσότερες φορές, στους περισσότερους ανθρώπους τα συμπτώματά της δεν εκδηλώνονται άμεσα, ενώ όταν συμβεί αυτό, συνήθως είναι πια πολύ αργά και, τότε… τρέχουμε να προλάβουμε!

Ωστόσο, είναι καλύτερα να προλάβουμε, πριν αρχίσουμε να τρέχουμε. Δεν συμφωνείτε;

Παρακολουθείστε, λοιπόν, το ελληνικό βίντεο από το κανάλι “Ακαδημία Υγείας” του YouTube, όπου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιές μπορεί να οι κακές συνήθειες που ασκούμε καθημερινά ενάντια στο πολύ ζωτικό όργανο των νεφρών:

Πως Καταστρέφουμε Τα Νεφρά Μας Κάθε Μέρα! 10 Συνήθειες Που Καταστρέφουν Τα Νεφρά

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ