Η Πρόβλεψη για το ΕΤΟΣ που θα Επιστρέψει ο Φοίβος Απόλλων

Η Πρόβλεψη για το ΕΤΟΣ που θα Επιστρέψει ο Φοίβος Απόλλων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ήδη από τα πανάρχαια χρόνια, βασιλείς αλλά και απλός κόσμος, επιθυμούσαν να μάθουν τι θα φέρει το μέλλον, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν, να το παρακάμψουν, να το προσπεράσουν, να το προλάβουν ή ακόμα και να το αλλάξουν όπου αυτό θα μπορούσε να είναι δυνατό.

Για αυτή τη “δουλειά” υπήρχαν τα μαντεία. Μάντεις και Ιέρειες, Πυθίες και Σίβυλλες και όσοι είχαν το χάρισμα, προέβλεπαν ή εκτιμούσαν το μέλλον.

Κάποια στιγμή, όλα αυτά τελείωσαν.

Διδάσκεται, σύμφωνα με το pare-dose.net, ότι ο τελευταίος χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο των Δελφών, διά στόματος Πυθίας, συνέβη το 362 μ.Χ. και αποδέκτης ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο οποίος όταν αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών έστειλε ανθρώπους να ρωτήσουν στο μαντείο των Δελφών αν θα έπρεπε να κάνει αυτή την εκστρατεία. Ο χρησμός αυτός που σήμερα όλοι γνωρίζουμε, είναι ο εξής:

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ». Δηλαδή:

«Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε».

Σύμφωνα όμως με το pare-dose.net, ο χρησμός αυτός είναι ψευδέστατος τον οποίο οι χριστιανοί επινόησαν και διέδωσαν καθώς έτσι θα δηλώνονταν με τον καλύτερο τρόπο η «ήττα» της ελληνικής θρησκείας. Ένα εφεύρημα από τον Βυζαντινό χρονογράφο και μοναχό, Γεώργιο Κεδρηνό, ο οποίος έζησε προς το τέλος του 11ου και στις αρχές του 12ου αιώνα μ.Χ.

Αλλά, εξίσου ανυπόστατος θεωρείται και ο χρησμός που αποδίδεται ως τελευταίος και πραγματικός χρησμός της Πυθίας Νικάνδρας, ο οποίος λέγεται ότι ήταν:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΕΣΘ’ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ

«Θα έρθει η μέρα, που ο Φοίβος (δηλαδή ο Απόλλων) θα έρθει και πάλι, κι αυτή τη φορά, θα μείνει για πάντα».

Πέρα από τις αντιπαραθέσεις σχετικά με τους δύο χρησμούς, για την γνησιότητά τους, ο τελευταίος για την επιστροφή του Απόλλωνα, λεξαριθμικά ισούται με τον αριθμό 3008 ο οποίος συμπτωματικά είναι ίδιος με την φράση «Δευτέρα Παρουσία Απόλλωνος».

Αναλογικά, υπάρχουν πολλές προφητείες και προσπάθειες υπολογισμών μέσω διαφόρων τρόπων, που επιχειρούν να επισημάνουν την επιστροφή των Θεών, του Αντίχριστου, του Ιησού των εξωγήινων, κλπ.

Διαβάστε επίσης: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Στην συνέχεια, στο βίντεο που ακολουθεί από τον Νίκο Αργυρίου της Ομάδας Ιωκή, επιχειρείται μία πρόβλεψη για το Έτος της επιστροφής του Απόλλωνα στην Γη.

Πράγματι, το τελευταίο χρονικό διάστημα υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πάμπολλες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Πολλά από τα φαινόμενα αποδίδονται στην επιστροφή κάποιων θεών ή εξωγήινων.

Ωστόσο, κατά την άποψή μας, όποια και αν είναι η αλήθεια, όποιος ή όποιοι και να αποφάσισαν να επιστρέψουν, είτε τώρα, είτε στο εγγύς μέλλον, είτε το 2143, είτε οποτεδήποτε στο μέλλον, ακόμα κι αν έχουν την πρόθεση να μας προστατέψουν, να βοηθήσουν ή να μας σώσουν, Εμείς ΔΕΝ πρέπει να καθόμαστε στον καναπέ, με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένουμε πότε Κάποιος ή Κάποιοι θα έρθουν να μας απλώσουν χέρι βοηθείας.

Η επανάπαυση Δεν ταιριάζει στους Έλληνες

Ο Έλληνας πρέπει να έχει το μυαλό άγρυπνο, τα μάτια ανοιχτά και σε εγρήγορση, τα χέρια πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, τα πόδια να στηρίζονται γερά, το στήθος  να προτάσσεται μπροστά, να είναι πάντα έτοιμος να τρέξει, να αντιμετωπίσει, να παλέψει. Να επεμβαίνει Άμεσα, μόλις κάτι πάει στραβά. Ο Έλληνας ποτέ δεν περίμενε κάποια Ανώτερη Δύναμη να κάνει την “δουλειά” αντί γι’ αυτόν.

Η όποια Ανώτερη Δύναμη εμφανίζεται ή συμβάλει Αφού Πρώτα Κινητοποιηθείς, Εσύ ο Ίδιος.

Δείτε και το βίντεο με την πρόβλεψη για την επιστροφή του Απόλλωνα:

ΣΟΚ! Προφητεύει το έτος που θα έρθει ξανά ο Απόλλων στη γη!

diadrastika.com