Τεράστιο Φωτεινό Αντικείμενο Τρέχει με Ταχύτητα Πίσω από τον Δία (video)

[01/08/2018 - 09:28]

Τεράστιο Φωτεινό Αντικείμενο Τρέχει με Ταχύτητα Πίσω από τον Δία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παρατηρούσε τον ουρανό με το τηλεσκόπιό του όταν είδε ένα τεράστιο άγνωστο αντικείμενο να διασχίζει το ηλιακό μας σύστημα και να κατευθύνεται έξω από αυτό, πηγαίνοντας πίσω από τον Δία.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, τα πλάνα από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, προέρχονται από έναν ερασιτέχνη αστρονόμο στο Χιούστον, Τέξας, ο οποίος κατέγραψε αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο το βράδυ της περασμένη Κυριακής, 29/07/18.

Είναι προφανές ότι είναι τεράστιο, αν συγκρίνουμε το μέγεθός του σε σχέση με τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος και κινείται με απίστευτα “υψηλό ρυθμό ταχύτητας”.

Όπως είναι αναμενόμενο το άγνωστο αλλά ιδιαίτερα μεγάλο και φωτεινό αντικείμενο, έχει εκτοξεύσει κάθε είδους θεωρίες, που έχουν την τάση να “βλέπουν” ένα διαστημόπλοιο εξωγήινου πολιτισμού και να κάνουν συγκρίσεις με το επίμηκες διαστρικό αντικείμενο που ονομάστηκε Oumuamua, το οποίο επίσης πυροδότησε θεωρίες συνωμοσίας όταν έγινε ορατό μέσω ενός ισχυρού τηλεσκοπίου στη Χαβάη στις 19 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Σε ότι αφορά το Oumuamua, αν και διακεκριμένοι επιστήμονες και αστρονόμοι, υπέθεταν ότι θα μπορούσε να είναι ένα διαστημόπλοιο από αλλού, τελικά κατέληξαν να συμφωνήσουν πως πρόκειται για έναν αστεροειδή, χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσουν ικανοποιητικά πολλά θέματα, όπως την ταχύτητα που ανέπτυξε λίγο πριν χαθεί για πάντα από το ηλιακό μας σύστημα.

Άραγε τι συμβαίνει, τώρα με αυτό το νέο φωτεινό αντικείμενο;

Θα μπορούσε να είναι ένας αστεροειδής ή κάποιο άλλο ελαφρύ αντικείμενο που έχει υψηλή ταχύτητα και φτάνει ως τον Δία και ακόμα πιο πέρα, αλλά είναι περίεργο που το μέγεθος του, δεν το “έπιασε” η NASA, ή απλά δεν το αποκαλύπτει;

Ποιά είναι η γνώμη σας; Δείτε το βίντεο και αφήστε μας τα σχόλιά σας παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something BIG spotted traveling through Solar System going behind Jupiter!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ