Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας Όταν Πίνουμε Νερό Καρύδας Καθημερινά επί μία Εβδομάδα

[08/08/2018 - 13:58]

Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας Όταν Πίνουμε Νερό Καρύδας Καθημερινά επί μία Εβδομάδα

Οι υποστηρικτές ισχυρίζονται ότι το νερό καρύδας έχει σχεδόν μαγικά αποτελέσματα στη συνολική μας υγεία. Σίγουρα, ακούμε για τα οφέλη του λαδιού καρύδας όλη την ώρα, αλλά τι γίνεται με το νερό καρύδας;

Το νερό καρύδας δυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Με απλά λόγια, το νερό καρύδας κάνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα δυνατότερο. Βοηθάει να καθαριστεί το σώμα σας από βακτήρια που προκαλούν ουρολοιμώξεις, ουλίτιδα και σε κάποιες περιπτώσεις έχει αποδειχτεί αποτελεσματικό εναντίον της γονόρροιας. Βοηθάει επίσης να καταπολεμηθούν οι ιώσεις του κρυώματος.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι είναι σημαντικό αν δεν είστε σε μονογαμική σχέση να εξετάζεστε για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα τακτικά και να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού σας στην αντιμετώπισή τους εαν διαγνωστείτε θετικοί. Η γονόρροια δεν είναι αστείο.

Το νερό καρύδας αυξάνει την ενέργειά σας

Το νερό καρύδας βελτιώνει την παραγωγή της ορμόνης του θυροειδούς σας αδένα και αυξάνει την ενέργειά σας.

Το νερό καρύδας πολεμάει τις παθήσεις των νεφρών

Το κάνει βοηθώντας να καθαριστεί το ουροποιητικό σύστημα και η ουροδόχος κύστη. Οι τοξίνες που προκαλούν πέτρες στα νεφρά καταστρέφονται με τον καιρό
Το νερό καρύδας είναι υψηλό σε ίνες

Αυτό είναι σπουδαίο για την απώλεια βάρους καθώς σας βοηθάει να αισθάνεστε πλήρεις για περισσότερο. Είναι επίσης σημαντικό αν είστε άρρυθμοι. Ετοιμαστείτε να κατέβετε νούμερο για τα καλά!

Το νερό καρύδας σας διατηρεί ενυδατωμένους

Η πόση κάθε είδους νερού είναι αρκετή. Ξέρατε το 75% των Αμερικανών είναι χρονίως αφυδατωμένοι; Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολυάριθμα προβλήματα υγείας καθώς και στο να μην νιώθετε τόσο καλά.

Τι πιστεύετε; Αξίζει να προσθέσετε το νερό καρύδας στη διατροφή σας;

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

therapeftis

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ