Άνοιξε η Σελήνη;;; Δες το ΣΜΗΝΟΣ της σε Ένα Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξε η Σελήνη;;; Δες το ΣΜΗΝΟΣ της σε Ένα Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα βίντεο προβλήθηκε από τον ερασιτέχνη αστρονόμο Alessio στη Ρώμη της Ιταλίας, που σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και τους ισχυρισμούς σχετικά με αυτό, μπορεί να αποδειχθεί ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί. Αλλά, ίσως δεν είναι το μόνο που μπορούμε να συμπεράνουμε.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Alessio χρησιμοποίησε ένα μικρό τηλεσκόπιο για να δει πιο προσεκτικά την σεληνιακή επιφάνεια όταν διαπίστωσε ότι μια σειρά από άγνωστα αντικείμενα πετούσαν στον σεληνιακό δίσκο και απομακρύνονταν από αυτόν.

Ο ίδιος, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι κάποιο είδος σφάλματος ή πουλιά από μεγάλη απόσταση που απλά περνούσαν από τον σεληνιακό δίσκο δίνοντας σε εκείνον αλλά και σε εμάς την εντύπωση ότι πρόκειται για ΑΤΙΑ.

Ο Alessio λέει ότι καταγράφει την Σελήνη ήδη από την 1η Αυγούστου, μια μέρα μετά το “Ματωμένο Φεγγάρι”, προκειμένου να έχει μία καθαρή εικόνα για τον καιρό.

Το κλιπ μοιράστηκε στο κανάλι YouTube The Hidden Underbelly και έχει συγκεντρώσει ήδη πάρα πολλές προβολές, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται.

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο οι υποστηρικτές της ύπαρξης των UFO, έχουν ενθουσιαστεί με τον μεγαλειώδη στόλο που βλέπουν να περνάει πάνω από την επιφάνεια της σελήνης.

Αν και η dailystar.co.uk και, μαζί της πολλοί σκεπτικιστές, όλα αυτά τα βλέπουν σαν “παλαβές” και άγριες αξιώσεις του διαδικτύου και είναι ολοφάνερο πως δεν συμμερίζονται την άποψη όσων το παρακολουθούν, είναι παράξενο πως πριν λίγες ελάχιστες μέρες ένας άλλος YouTuber είχε ισχυριστεί πως η Σελήνη έχει γείρει αρκετές μοίρες, οπότε διάφοροι συνωμοσιογράφοι έσπευσαν να υποθέσουν πως αυτό συνέβη από υπερβολική συγκέντρωση βάρους σε ορισμένο σημείο της Σελήνης είτε στην επιφάνειά της είτε στο εσωτερικό της. Αυτό το βάρος ίσως να ήταν πολυάριθμα ΑΤΙΑ ή ένα πάρα πολύ μεγάλο μητρικό.

Μέχρι στιγμής τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευσθεί, πέρα από αντιμαχόμενες απόψεις. Κατά συνέπεια, όλα καταθέτονται στην κρίση των αναγνωστών και των χρηστών, παρέα με το βίντεο που ακολουθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι αυτά, στον σεληνιακό δίσκο, μερικά πουλιά ή πραγματικό σμήνος από ΑΤΙΑ; Κι αν είναι το δεύτερο; Απλά περνούν; Από που έρχονται και που κατευθύνονται; Είναι πιθανό να βγήκαν μέσα από την Σελήνη που άνοιξε τις ειδικές καταπακτές της;

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Multiple UFOs Fly Across Moon ,Shot by Amateur Astronomer Rome,Italy !July 29,2018

diadrastika.com