Αντιμετωπίστε τον Μύκητα CANDIDA με 3 ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Αντιμετωπίστε τον Μύκητα CANDIDA με 3 ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Πολλοί τύποι μυκήτων ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Candida είναι η πιο συνηθισμένη αιτία μυκητιακών λοιμώξεων, αλλά προξενεί λοίμωξη εφόσον του δοθεί η ευκαιρία, όταν δηλαδή δεν βρίσκεται σε ισορροπία με τα διάφορα βακτήρια.

Τα 7 συμπτώματα της υπερανάπτυξης του Candida σύμφωνα με το healthyliving.gr είναι

1. Στοματική καντιντίτιδα,
2. Κούραση και κόπωση,
3. Επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων ή των ουροφόρων οδών,
4. Πεπτικά προβλήματα,
5. Ιγμορίτιδα,
6. Λοιμώξεις του δέρματος και των νυχιών,
7. Πόνος στις αρθρώσεις

Η Αντιμετώπιση της καντιντίασης μπορεί να γίνει με φάρμακα και κατάλληλη διατροφή, όπως Σκόρδο, Λάδι καρύδας, Κουρκουμίνη, Ξυλιτόλη, Aloe vera, Ρόδι, τσάι Kombucha, Προβιοτικά.

Παρακολουθείστε στην συνέχεια το ελληνικό βίντεο από το κανάλι “Ακαδημία Υγείας” του YouTube για περισσότερες λεπτομέρειες και τρεις φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης. -d-

Το θέμα του μύκητα Candida είναι αρκετά σημαντικό και απασχολεί πάρα πολύ κόσμο. Είναι μια από τις αιτίες εμφάνισης πολλών προβλημάτων στην υγεία.

Παρακάτω θα δούμε τα προβλήματα που συνήθως δημιουργεί ο μύκητας Candida, και θα μοιραστώ μαζί σας τρεις απλούς φυσικούς τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίστε αυτόν τον μύκητα.

Ο μύκητας κάντιντα είναι ένα είδος παρασίτων και είναι αδύνατον να ξεφορτωθούμε εντελώς από τον οργανισμό μας. Ο συγκεκριμένος μύκητας «ζει και βασιλεύει» στον οργανισμό μας – και όταν βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα, είναι ακίνδυνος καθώς αποτελεί μέρος της φυσιολογικής μικροχλωρίδας του αναπαραγωγικού συστήματος, της στοματικής κοιλότητας και του γαστρεντερικού συστήματος.

Αντιμετωπίστε Τον Μύκητα CANDIDA ΜΕ 3 ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

loading...